Busbusra9 Normalde 28 günde bir düzenli görüyorum 32.gün kan verdi 845 çıktı dış gebelik olabilirmi hamilemiyim acaba yardımcı olurmusunuz
Hosgeldinbebek Busbusra9 beta değeri 2 günde bir en az yüzde 60 artarak ilerlemeli, 5000 civarı oldugunda kese görünüyor. Bildiğim kadarıyla kesenin yerleşim yerine göre karar veriliyor bi en geç bi hafta sonra anlaşılır hayırlı olsun 🤗
Mizgin2020 Busbusra9 hayırlı olsun darısı benim gibi bekleyenlerin başına inşallah bu ay yüzümüz güler canım benim 🥰🥰
koncuy23 Busbusra9 benim de aynı değer çıktı tam olarak aynı günde. Bu tesadüfe şaşırdım hatta. Ama anlamadığım neden dış gebelik gibi düşündünüz ki, aile hekimliğindeki ebe bana gayet normal bir değer olduğunu söyledi?
Demirilay 31.günümde 579,5 çıktı 12 haftalık ikizlerime hamileyim 🙏 Muhtemelen hamilesiniz hayırlısı olsun 🥰
Mizgin2020 Busbusra9 bende değeri gördüğümde öyle düşünmüştüm az önce yazan arkadaş gibi sanki değer yüksek geldi bana da
Busbusra9 koncuy23 banada doktor normal dedi ama mesajlaştık sadece muayene olmaya henüz gitmedim. Dış gebelik düşüncesine de fazla araştırma yapmaktan kapıldım ondada aynı hamilelik belirtileri oluyormuş bende daha doktora gitmediğim ve bebeğide çok istediğim için ister istemez şüpheye düştüm 🤷♀️😊
Nuray23 Busbusra9 deger guzel hayirli ugurlu olsun. Ben adetimden 5 gun knce 763 deger ile ogrenmistim😊 suan 22+2deyim