Nurhan88 Covid testim pozitif çıktı maalesef astım hastası olduğum için çok ağır geçiriyorum Pazartesi ambulans gelip alıcak Doğuma götürecek hastanem değişti pandemi hastanesinde Doğum yapıcam Doğumdan sonra tedavim yoğun bakımda devam edecekmiş refakatçı yok bebeğime bana hastanede kim bakacak hiç bir fikrim yok büyük bir boşluğa düşmüş gibi hissediyorum dualarınızı bekliyorum 🙏🏻😢
Lezginka Nurhan88 canım benim ilaçsız ve çok zor atlattım ama atlattım ben de, üzülme güçlü hissetmeye çalış, inşallah senin için içimden gelerek, samimiyetle dua edicem.. Çok geçmiş olsun
MaviMasal Nurhan88 Çok geçmiş olsun canım. Allah seninde bebeğininde yardımcısı olsun. İnşallah en basit şekilde atlatın birlikte bu süreci. Sağlıkla kucağına al
Nurhan88 Nnjwkwkl Çok şükür Allah var ama insan kötü oluyor o kadar hevesle hazırlık yaptım sonrası yoğun bakımda kalıcam bebeğim ne olacak korkuyorum
Aleyntokyo Çok geçmiş olsun canım rabbim yavrunla sağ sağlim kavuşmayı nasip etsin 🙏🏻 bebeğim için hiç korkma corona anne karnını etkilemiyomuş dualarım seninle 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🎈
gul9686 Rabbim yar ve yardımcın olsun canım. Adın Nurhan sanırım. Adına dua edicem. İnşaşlah yüreğin ferahlar sağlığına ve bebeğine kavusursun biran önce allah koymustur bir yoluna sen merak etme❤️
ipkk22 Nurhan88 allhım yardımcın olsun canım tez zamanda sağlığına kavuşursun insallh allhım bebegını sağlıklı bır sekılde kucağına almayı nasıp etsın 🤲🏻
Dilanmeral Nurhan88 Rabbim bu sıkıntılı durumdan sizi ve yavrunuzu kurtarsın inşallah kolay geçirsin inşAllah
ece_2206 Nurhan88 rabbim ikinizi de korusun kollasın dua edeceğim size de bebeğinize de Ben de 30 haftalık hamileyim eşimden dolayı karantinadayım bebeğimin kıyafetlerini yerleştirecektim ütüleyip bu hafta erteledim İkiniz de sağ olun da kavuşursunuz sağlıkla 🌼
Nurhan88 ece_2206 çok teşekkür ederim sende dikkat et kendine çok zor oluyor gerçekten Allah razı olsun