Makbule7995 Merhaba anneler corona oldum ve 6.günüm bugün tad ve koku ne zaman geliyor atlatan arkadaşlar bilgi verebilir mi ev yansa resmen haberim olmaz o kadar kötüyüm koku ve tad sıfır 😔
Saniss Makbule7995 yaklaşık 5 gündür bende bu durumdayım tat yavaş yavaş geliyorda koku sıfır. Koku biraz geç geliyormuş keskin kokular koklayın diyorlar
SeldaSngl Makbule7995 neredeyse 1 ay olacak koku ara sıra geliyor ama tad hala yok. Yemek yemekten soğudum resmen 🤦🏼♀️😓
_aycaccelik Makbule7995 arkadaşlar ben geçirmedim ama çinko iyi geliyor diye duydum tat koku kaybı için doktorunuza danışıp deneyin isterseniz
Makbule7995 Saniss yemekleri burnuma yaklaştırıyorum bana mısın demiyor eşim sigara içiyor onun kokusunu dahi alamıyorum
Nero80 Yaklaşık bir ay oldu ama tam anlamıyla tat ve koku duyum gelmedi yani eskisi gibi değil belki hamileliğin de etkisi olabilir 😔😔
Makbule7995 SeldaSngl kesinlikle yemek yemek istemiyorum kokusu tadı olmayınca bir anlam ifade etmiyor
Makbule7995 ece_2206 hahah benim de öyle benim burnum tıkalı sol burnumdan nefes alıyorum sağ burnum tıkalı 😂
Makbule7995 Elfynsmr bende vallaha canım sürekli bir şeyler istiyor ama tadı kokusu yok yine de bebeğim için yiyorum tadı olmasa da