mbolat Merhaba hamiş anneler 22 haftalık olup kaç kilo aldığını söylemek isteyen anneler burada mı ve egzersiz yapan çok kilo almamak için bir şeyler yapanlar fikir paylaşır mısınız
Rabiacengiz mbolat 38+1 haftalıgım 6 kilo aldım yedim içtim yattım hiç egzersiz yapmadım hiç dikkat etmedim canım ne çektiyse yedim ama 6 kilo ile kaldım alamadım kilo perşembe doguracagım dua edin
cgelmas mbolat 28 haftalığım 7 kg aldım. Haftada bir kez hak verdim kendime tatlı kahvaltı vs. Yürüyüş yapıyorum her gün yürüyüş bandına biniyorum onun haricinde de yürümeye çalışıyorum bir yerlere gidip gelerek.
derinsart mbolat 22 haftaligim 50 kg ile hamile kaldim suan 54 kiloyum 4 ay kanama sebebiyle hep yattim doktor iyi ilerledigini her ay 1 kg almamin normal oldgfu söyledi
mbolat koala06 ben 4 falan almışım ekmek yememeye calisiyorum birde yürümeye çalışıyorum bol bol hedefim en fazla 13 ama bilmiyorum nolur sonrasında ya
Cemile2304 koala06 ben 10 kilo aldım ve nasıl aldığımı biliyorum 🤷♀️ Abur cubur hiç yemem ekmekte ancak sabah kahvaltısında bir ince dilim tam buğday tüketiyorum o kadar
koala06 mbolat Bende yürüyorum hergün 3 litre su içiyorum ama sanırım hamur işini tatlıyı kesmem lazım☹
Yeni474747 Her gün 5 km yürüyorum asla pasta börek makarna pirinç tüketmem ekmek sadece 2 dilim kahvaltı da. Bu şekilde kontrol altına aldım
sagsbry Yeni474747 her gün 5 km mi? Ben iki adım atınca ağrılar giriyor.. Sen nasıl başarıyorsun maşallah kaç haftalıksın?
Rabiacengiz mbolat 75 ile başladı ama hala 75 kiloyum gülmeyin garip biliyorum ama ilk aylarda 6 kilo vermiştim geri aldım 🤣🤣
mbolat Rabiacengiz 😂😂 çok iyi ya ben 57 yle başladım şu an 60 küsür falanim hiç kilo vermedim ilk aylarda zor geçti ama aynı kiloda kaldım hep
1maviyol 24 haftalığız 4 kilo aldım hiç bi değişiklik yok beslenmemde herşey eskisi gibi devam ediyo egzersiz falan da yok açıkçası 🤷🏼♀️Bakalım kaçla bitireceğiz
mbolat derinsart bende şu ana kadar bir kilo aldım hep ay da 22 haftaligim.ama bu ay biraz daha fazla alacağım sanırım
mbolat annepanda kaç kiloyla başladınız aslında bende diyetisyen e gitmek isterdim de eşim pek olumlu bakmadı 😂
RH38 annepanda bende diyetisyene gidiyorum sekerden dolayi size nasil bir liste verdi? Günlük 3 ögün 3 ara ögün seklindemi?
mbolat KSA ya gerçekten bende çok takintiliyimdir o yüzden dikkat etmeye çalışıyorum hep 70 le bitirirsem çok mutlu olacağım 😂 inşallah yani ne kadar başarırım bilmiyorum