Deletedmom15 Ayskem ben 2 aydır kullanıyorm once progesteron düşük çıktığı için verildi simdide doktorum kesmene gerek yok senin için daha iyi dedi devam ediyorum ama bi yan etkisini görmedm
Cansugurses Ayskem 2. Gebeliğim bugun başladım bende ilk bebeğimde hiç Bi sıkıntı yoktu bunda düşük riski cıktı 😔
Sose Ayskem 🖐️ ben.. İçtiğimde 1 saat kadar bi baş dönmesi yaptı bende fitil olarak kullanmaya başladım. Hem daha etkiliymiş hem yan etkileri çok fazla olmuyormuş. Dr öyle söylemişti..
Ayskem Dilekmutlu61- be gibi sorun olduğu içim verdi doktorunuz bende kese yanı kanama varmış düşük riski olduğu için verdi
Deletedmom15 Ayskem canım gebelikde kanama geciren cok kişi olur sen sorunsuz atlatanlardan olursn insallah
Cansugurses Ayskem sağlıkla alırsın inşallah bebeğini 🤲ben gece gittim kendi doktorum olmadığı için başka doktora gittim p tesi kendi doktoruma gidicem inşallah atlatırız sağlıkla 14 aylık bebeğim var rabbim ona sağlık versin ama anne yüreği kalp atışını hareketlerini gördüm insan üzülüyor bişey olacak diye 😔
Ayskem Deletedmom15 inşallah ya gözüke görüşür kanama lekelenme hiç yaşamadım sadece ultrasonda kanama gözüktü
Esmanur_97 Ayskem ilk dört ayıma kadar ağızdan aldım canım rahim etrafında kanamam vardı ama benim şükür kanamam olmadı sonra iki ay kullanmadım altıncı ayımdan sonra tekrar kullanmaya başladım bu sefer fitil olarak kullanıyorum erken doğum riskim olduğu için doğuma kadarda kullanmaya devam..
A-F-B Ayskem ben dün randevum vardı doktora gittim bebeğim aşağıda erken doğumu önlemek icin verdi 25+6 yım bu arada suan yeni basladım bakalım
Ayskem Cansugurses hemde ne üzülüyor insan ben kendi doktorumdan duydum inanamadım başka doktora gittik
DMerve Cansugurses benimde bebeğim 15 aylık bende hamileyim yanlış Dr seçimiyle kullandım bende progestan ama şükür iyiyiz şimdi
CansuDemir Ayskem rahim ağzı yetmezliği ve bir de serklajlı gebelik hikayem olduğu için 12. Haftadan beri kullanıyorum.Şuan 32 haftalığım. Hep fitil olarak kullandım. İlacın son 2 haftasındayım, bu sefer sürekli yatmam veya serklaj filan gerekmedi.