kedidirokedi Kızlar merhaba çatlağım henüz oluşmadı bebe yağı kullanıyordum fakat artık daha profesyonel ürünlere geçmeyi düşünüyorum kullandığınız ve memnun kaldığınız ürünler var mı
mervedaldaban kedidirokedi bende sipariş ettim canım diğer gebeliklerimde lierac kullanmıştım memnunum çünkü eski bi krem yeni olan şeylere karşıyım biraz
Cananp kedidirokedi canım sadece akşam yatmadan zeytin yağı kullandım daha doğal diye doğum yaptım 5 ay oldu çatlağım hiç yok😌piyasa ürünlerini hiç kullanmayı düşünmedim ve isabetli bir kararda oldu
Gizemhikmet kedidirokedi doğal kantaron yağı aktarlarda var çok etkili yumuşacık yapıyor ve germiyor cildi.
Ohaezgi kedidirokedi ben çatlamadım ama kantoron yağı ve zeytinyağ kullanıyorum 31.haftadayım hiç çatlak yok
gulsah_16 Lierac kremi kullanıyorum şuan. 7. Ayım bitti hala yok hamile olduğumu duyduğumdan beri kullanıyorum her duştan sonra
kedidirokedi gulsah_16 internete yazdığımda ambalajları farklı çıkıyor fotoğraf yükleyebilir misiniz hangisini kullanıyorsanız
kedidirokedi Mrveykt internete yazdığımda ambalajları farklı çıkıyor fotoğraf yükleyebilir misiniz hangisini kullanıyorsanız
avukatveanne Lierac kullanıyorum bende 6.ayımdayım şuana kadar çatlamadı ama içeriği temiz değilmiş bittiğinde tekrar bunu sipariş vermeyi düşünmüyorum
hhulyas Ohaezgi ben de lierac kullanıyorum ama sanki yakında çatlama başlayacak gibi tatlı tatlı kaşınma hissi geliyor sürekli. kantaron yagi kullanirken de oluyor mu boyle?
Ohaezgi Sevgiinur keşke çatlamadan önce nemlendirici yada yaplar falan sürseydiniz belki önüne geçerdiniz 😔
sminas kedidirokedi weleda marka yağ kullanıyorum ilk gebeliğimdede aynısını kullandım Çok memnun kaldım
aslihancvk kedidirokedi ben kantaron yağı kullanıyorum hem karnım yumusuyo iğne yaparken de zorlanmiyorum 31+1 oldum sadece yanlarıma surmemistim oralarda çatlak olmuş bı kaç tane o kadar
Sevgiinur Ohaezgi evet , hiç düşünmedim 😔Çalıştığım için de anca her gün duş almaya vakit bulabiliyordum onları sürmek gözümde büyüyordu . Keşke sürseymişim
Ohaezgi hhulyas yok hiç olmadı kaşıntı varsa çatlayabilir evet🙈 kantoronu gece yatmadan sürüyorum ertesi gün tüm gün yumuşak kalıyo göbüş🙈😂