nmkk11- Haftamda doktor erkek dedi ama ben hala kız hissediyorum. Yani çıkıntıyı gördüm aslında ama hala acaba diyorum🤷🏼♀️
hakanebru_ nmkk11- bende öyleyim canım yalnız değilsin bu konuda 😄 33+2 olduk bugün doktorum her muayenede delikanlı diye bahsediyor ama ben hala acabadayım kız olabilir mi diye 😂
Tugce1803 nmkk11- 12.haftada doktorum erkek dedi hemde %51 ihtimalle ve değişmedi🙏🏻Doktorun tecrübesine bağlı birazda
Naaz nmkk11- benimde aynıydı 11. Haftada çıkıntı gösterdi ama kesin değil dedi doktor. Biz inanamadik 16. Haftaya kadar hep koz dedim kız oldu şükür ☺️
nmkk11- imren91 nasıl oluyor aklım almıyor gerçekten 😟 kızdan erkeğe yanılma oluyormuş diyolar genelde ama bukadarıda nebiliyim
Tugbaslan3458 imren91 doğuma kadar kız demişler yengem hep kız kiyafetleri almıştı ama doğdu ki erkek 😁😁 tabi suanlik bi mevzu değil 4 senelik konu
hakanebru_ nmkk11- ben anlayamadım da her muayenede erkek dedi doktorum başka doktorlara da muayene olmuşluğum var hatta onlar da hep erkek dedi
esraizmirli nmkk11- 10 haftalıkken doktorum erkek dedi 20 oldum hala erkek😂bende her gittiğimde belki yanlış görmüştür diyorum ama kanıtladı 😂😂
Esmanur_97 nmkk11- 12 haftalıkken kıza benziyor demişlerdi 16 ya kadar kız dediler ondan sonra erkek olduğunu öğrendim inanmadım üç dört doktora gittim erkek hayla doğumca görücez bakalım 😂
Deletedmom27 nmkk11- bana da 12+5 kesin erkek değişmez dedi de offf acabalar yiyo içimi elimde değil oysaki gözüme soka soka gösterdi çıkıntıyı😂kızımda da 12+3 kesin demişti yanılmadı ne bu bendeki güvensizlik anlamış değilim ya yine kız istediğimden ya da hormonal herhalde 🤭
nmkk11- Deletedmom27 benim gördüğüm küçük bir çıkıntıda değildi oda çok garip geliyor mesela 12. Haftada okadar gelişmiş olabilirmi bilemiyorum. Kordonmu acaba diye düşünüyorum
Tugbaslan3458 nmkk11- bana da 13. Haftada erkek olabilir dedi bacak arasini verdi pipiye benzer parca bisey vardi 16 haftada öğrendim ki kız 😁😁hatta 3 4 doktora gittim cinsiyeti kız mı diye detaylida da sordum kızmı gercekten diye evet kız dedi oyle artik bi kanaate varmştm 😁😁
nmkk11- Tugbaslan3458 bende her gittiğimde sorucam cinsiyetini 😁 bende baya gördüm yani ama 12 . Hafta erken sanıyorum ama doktorum tecrübeli🤷🏼♀️
Denizzz88 nmkk11- bizede 11.hafta tahminde bulundu erkek diye 19 oldum hala erkek 😂bende kız istediğimden içimde hep bi umut vardı ama doktor gösterdi artık yani emin olduk erkek😂😂😂
edaelifokmn Banada erkek demişti ama ben aşırı derecede kız hissediyordum ilk başlarda yanılma payı, belki kızdır yanlış görmüştür falan dedim daha sonra her gidişimizde istisnasız oğluşum çıkıntıyı gösterince kabullendim ve alışverişe başladım😅💙