Marvegas1 Yeni13 benim hesabıma göre 29 haftalık ama ulturosoyonda 1 hafta ılerde bebegim 💙 çok şükür gayet iyi sakin geçiyor benim bu haftalar
Gebe10 Esoo0698 bizde şuan 29. Haftamizdayiz ve tamda söylediklerinizi yaşıyorum. Bel ağrısı ve sırt ağrısı oluyor . Ayrıca sürekli alttan vuruyor çıkacakmış gibi hissediyorum resmen.
BusrAlpay_92 Esoo0698 offfff ne agrı hemde bel sırt kasık agrısı bacak agrısı ve devamlı wc deyim özellikle gece uykumun yarısı wc de geçiyo resmen 🙄
Esoo0698 Gebe10 Tamamen aynı durumdayım 2-3 gündür benim bide 1cm açılmam var alttan acı hissettikçe sanki açılma oluyormuş gibi korkuyorum içerden bişey çekiliyor sanki. Yarın kontrolüm var Allahtan sorarım en azından 🤰🏻🤰🏻
Bittercikolataa Kızlar korkmayin Allah in izni ile bir sey olmuyor çünkü aynılarını yasadim 1 hafta önce. 29. Haftada galiba cok normal çünkü artik yukari çıkıyor veee 30+1 deyim 29+6 da biraz rahatladim orada cok hissetmiyordum simdi gayet iyiyiz artik hareketleride yukarida gayet normal galiba o haftada🥰
Esoo0698 Yeni13 Bebeğim iyimiş bel ve sırt ağrıları normal bol bol yürü evin içinde dedi altıma çok vuruyor dedim ayakları orda makat geliş dedi 😫 İnşallah dönerde normal doğururum 🥴
Ezgirella 29+3 haftadayım. Söylediklerinizin hepsi bende var . Sık idrara çıkma, bel ağrısı , bazen bebeğim çıkacakmış gibi vajina da ağrı oluyo . Geriye kalan haftalar biraz zorlu geçecek gibi .
Esoo0698 BusrAlpay_92 Normale benziyor canım yani herkes yazmış ki aynı şikayetleri ki ben yarın doktora sorucam