Eessrra Kızlar AliExpressten alışveriş yapan varmı aranızda. Kargo ücreti gümrük ücreti vs falan oluyor mu ? Ve gelen ürünler güzel mi oluyor ben bebeğime bi kaç kıyafet almak istiyorum ama tereddüt ediyorum
KaanErkan-mom Eessrra bildiğim kadarıyla çok geç geliyormuş. Neden aliexpres merak ettim😊 covid nedeniyle işleri baya azaldı diye biliyorum
MaysaBade Eessrra eskidendi eskidendi çoooook eskiden 😅 maalesef canım bundan 2 sene öncesine kadar hwrşeyimi alıyordum ama artık gümrük ücreti var maalesef tercih edilmiyor
Esmanur_97 Eessrra kargo gönderim ücreti ürünle nerdeyse aynı fiyat oluyor gümrük ücretide 15-20 civarı kargon geldiğinde nakit veriyorsun filtrele seçeneğinden ücretsiz gönderimleri sırala yapabilirsin o zaman ürünler çok pahalı oluyor..
BernaUludag78 Eessrra 2 sene önce alışveriş yapıp ücretinide tabiki ödemiştim. Fakat hâla ürünlerim gelmedi. Bende umursamadım. 😄
Eessrra KaanErkan-mom canım aynı ürünler türkiyedeki sitelerde çok çok pahalı ama aynı ürünler orda daha uygun o yüzden. Birde onlarda hep yurt dışından getirtiriyormuş
minidior Korona cikana kadar alisveris yapardim hemde duzenli degisik seyler hosuma giderdi , gumruk vergisi kargo ucreti gibi 20 tl gecmemisti hic
Snglkya Eessrra evet ben sürekli ordan alışveriş yapıyorum hatta hastanede giymek için lohusa takımımı da ordan aldım 15 TL ücreti var gümrük ama farklı satıcılardan alırsanız her bir satıcının gönderdiği gümrük ücretini ödersiniz
minidior Eessrra vallahi orasini ben cozemedim agirliga goremi yapiyorlar urun kategorisimi cozemedim
Gozdeeb Eessrra vala cok guzel seyler varda artik tr ye kargo parasi cikartiyor. Ucretsiz sevkiyat dedigin zamanda urun sayisi cok cok azaliyor. Onceden boyle degildi. Bide gumruk parasi. Cok cazip degil artik
NeseMf Eessrra ben genelde çok pahalı olmayan şeyleri aldım gümrük ücreti 2 kez 12 TL teslim anında ödemiştim fiyata göre değişiyor mu bilmiyorum ama