Aysehatun Onurebruberat bende 16+2 haftalık hamileyim iki gün önce doktorum yüzde %90 kız dedi ama bizim bebek çok nazlı her gitsek ya oturuyor bacaklar kapalı yada poposu dönük oluyor hiç önden göremedik iki gün önce yine poposu dönük bize uzanmış yüz üstü doktor popo kısmından baktı bacak arasına arkadan yani yüzde %90 kız 🐣😇🐣
Birgulbasegmez2 Onurebruberat canım benimde 16 haftamda erkek de pipi gözüküyordu yani %90 gibi bakıyorum ben bir dahaki ayrıntılı ultrason orda da tescillenir benim😊 Ayrıntılı ultrason zamanında netleşir cnm
Gmzegb Onurebruberat 12+6 da erkek dedi sonra gittim yüzde yüz dedi bugün 16 haftalık olduk nerdeyse 1 ay oldu öğreneli 🙈
Babydr Ben tam 16 yım pazartesi gittim öğrenemedim göstermedi baya kapatmış kendini cenin pozisyonunda çok az hareket etti göremedik 🙈
AyseOguz 13+5 olduk 2 hafta önce %80 erkek dedi geçen hafta %100 kız dedi eğer yine değişmezse hayırlısıyla kızımızı bekliyoruz.Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah
Pinarbeki 16+3 olduk haftaya salı randevumuz var gösterirse net öğrencez bakalım 12 haftalıkken erkeğe benzetmisti hayırlısı bakalım 😊
Onurebruberat Yaaa gerçekten erken geldi biraz ama baya cıkıntıyı da gösterdi 😁 yine de başka bi doktora da gidicem çünkü çok hareketliydi belki karıştırmıştır diye düşünüyorum 😂😂
kymkkymk2106 Rasev siz öğrenfinz mi ben gittim ama bacaklarını bir türlü açmadı bıdığımm❤ ama doktor %70 kız dedi yinede emin olmak için bi sonraki kontrolde bakck😊