Cinarinannesii_ Gebegunlugu sadece sonda takılıyor canım lavman yapmazlar bana lavman yapıldı ama doğumdan sonra gazimi çıkaramamıştım onun dışında yapmazlar
Bhr_21 Gebegunlugu bana yapılmadı kuzum iki defa sezaryen oldum ama ikisi de acildi bilmiyorum ki ben lavman yapıldığını ilk defa bu uygulamadan öğrendim
Bhr_21 Gebegunlugu hazırlık olarak da hemşire permatik jilet istemişti ona cok şaşırmıştım kesilecek olan yerde sari tüyler bile olmaması lazımmış
rumeysa16 Gebegunlugu Ben iki hafta önce doğum yaptım. Kronik kabızlığım olduğu için bana sezeryan öncesi ve sonrası iki üç kere lavman yapıldı canım. Doktoruna kabızlığı mutlka hatırlat ve lavman istediğini söyle
Gebegunlugu Cinarinannesii_ bende kabızlık var cnm ondan merak ediyorm acaba yaparlarmi diye 4 gün sonra dogum
Cinarinannesii_ Gebegunlugu hmm bilemicem o zaman canım söylersen duruma göre belki yaparlar doğum sonrası rahatsızlık yaşama diye
Bhr_21 rumeysa16 kuzum ya lavman yapılmazsa ne olur ki bende merak ettim şimdi araligin sonunda 3. Sezaryenım olacak Allah izin verirse yani lavman şart mı ki
Gebegunlugu rumeysa16 bende hamilelikte başladı başından sonuna kadar o zaman mutlaka hemşirelere soylim
rumeysa16 Bhr_21 Canım allah korusun sezeryandan sonra hem gazını çıkarmakta zorlanırsın hemde karnın çok şişer buda dikiş yerine baskı yapar tuvalette zorlayacağım diye dikişinede zarar verebilirsin🙏🏻
rumeysa16 Gebegunlugu Hemşirelere değilde doktorunuza söyleyin. Kabızlık sıkıntınızdan dolayı erken yatış verebilir. Benim gece 12 de yatışım oldu, sabahda 7 de doğuma girmiştim
mmek_2014 Bana lavman yapılmıştı. Ama normal dogum diye yatış yapmıştık son anda sezaryana döndü. Yani en başta sezaryan olacagı belli olsaydı yine lavman yaparlarmıydı bilmiyorum
Betulll1 Gebegunlugu canım amelıyat sonrası ilaçlardan dolayı tuvalete cıkamama problemi yaşanıyo (hemsıre sorar mesela ozellıkle cıktınmı dıye )sende kronık olarak bu problem varsa zaten uygulanır sana Korkulcak can acıtıcak bısey degıl
mom_ Lavmanı bende merak ediyordum of bide sonda takılıp çıkarılması acıtıyor mu acaba🤦🏻♀️ doğumdan korkmayıp sondadan korkuyorum 😒