Arasmom2021 Kızlar 28 hafta oldum bu bir iki haftadır çok maden suyu istiyor canım günde bazen 3e çıkıyor bilen varmı haftaya gidicem doktora soramadım da zararlı mıdır
Xthinker Arasmom2021 herseyin fazlası zarar derler ama doğal maden suyu mineral içerir normalde zararlı değil yararlıdır
Berna23 Arasmom2021 3 biraz fazla gibi sanki sodyum oranı düşük olanı tercih etmek gerekiyormuş bir de
babyberry Arasmom2021 günde 1 taneden fazla tüketmemeye çalışın. Bir şişeyi açın canınız istedikçe azar azar için içerisinde doğadan gelen mineraller olduğu için fazlası zararlı hele 3 çok fazla
eminegmssy-18 Arasmom2021 günde 1 tane içebilirsin demişti doktorum. Oğluma hamileyken. 1 tanesi yavaş yavaş içiyordum 4-5 saatte bitiyordum
Nilaykirikbas5516 Arasmom2021 içebilirsin canım bebegin kemik gelişimi için çok önemli sade maden suyu iç demişti doktorum bol bol
A_Alparslan A_Alparslan ayrıca en iyisi Beypazarı sonra Kızılay. Ama gebeler hep Beypazarı içiyor haberin olsun
Rabianida Arasmom2021 ben doktoruma sordum 1 sen fazlası zarar denildi ki zaten normal şartlarda bile en fazla 2 tane içilebilir bilgin olsun ❤️