ozydm Kızlar hamilelikte mantar yemenin bebeğe bir zararı olur mu? Yemiş bulundum çok canım istedi ama şimdi içim içimi yiyor. İnternette yenilebilir de diyor yenmese iyi olur da. Yiyeniniz olmuş muydu?@
ZehrasMom ozydm ben nerdeyse her hafta yiyorum bugüne kadar bi sıkıntı çıkmadı ki duymadım da böyle bişey internette saçma sapan herşey yazıyor aldanma boşver 😄
Prenses23 ozydm bende yemeden önce doktoruma sordum. Tabiki yiyebilirsin dedi. İntermette de bazı mantarlar var yememeniz gereken onları okuyun onun haricinde yediklerinizden sorun olmaz
[silindi] ozydm baya yedim ve yerim. Bir tane bile zArari olmayan bir besin kim nereden cikariyor bunlari da yaziyor internete falan.
Burcinisp88 ozydm ben yedim nolcak ki. Sonuçta yediğimiz kültür yada istiridye mantarı. Yabancı mantarlar değil
[silindi] ozydm yok marketten tarihine dikkat ederek kultur mantari ya da istiridye mantari falan alirsaniz bisey olmaz bence. Zaten bence hicbir besin asiri miktar yenmedikce zararli degil de olani da doktor uyariyor zaten
ozydm [silindi] Evet hamilelikte ekstra son kullanma tarihine dikkat ediyorum zaten dediğiniz gibi kültür ya da istiridye dışında hiç almadım bu zamana kadar da.