burcumelis Bundan sonrası hızlıca geçer inşallah🥰 ikinci gebeliğim gene cok cok heycanlıyım pazartesi kontrolumuz var cok merak ediyorumm
Melike48 burcumelis benimde ikinci gebeliğim 108 günümüz var Allahım yardımcımız olsun inşallah hepimiz ☺️🙏🏼
Iraz burcumelis 87 ❤️ Rabbim nasip ederse inşaallah sağlık shatle ailemizle mutlu mesut kucağımiza almak nasip olsun insallah 🤲🏻
Aze7307 Hayırlısıyla sağlıkla kavuşuruz inşallah 🤲 benimde ikinci gebelik ve son 104 gün olarak pek fark yokmuş aramızda 🥰
Aze7307 Şimdilik bir sıkıntı yok çok şükür , başta bebekte gelişim yavaş 7 aya kadar düşük riskin var dediler . 20. Hafta Detaylıda herşey yolunda dediler 🤲 cinsiyetimiz erkek. Sağlıkla gelsin inşallah 🥰
burcumelis Aze7307 maşallah sağlıkla gelsinler inşallahh bizimde erkek pazartesi 26+1 olucaz yüzünü tam göremedik eli vardı pzqrtesi ınsallah görürüz🥰🥰
Aze7307 Sağolun sizede maşallah 🧿 bende renkli ultrasyon istiyorum onun için özele gidicem , ilk oğlumda çok zor da olsa yüzünü göstermişti ama doğuncada aynısıydı gerçekten şok olmuştum🙈🥰 Umarım bu bebeğimde gizlemez yüzünü❤️
Naz22 Son 88 🧿🤲🏻💙 Allah hepimizin yardımcısı olsun güzel anneler,Sağlıkla alalım bebişlerimizi😍Benimde 8yasinda kızım var,ikinci hamilelik oğlan geliyor kısmetse 🤲🏻
Iraz Naz22 1 gün var aramızda canım benim 1o mart doğum gözüküyor doktora göre sezeryan olursa insallah hayırlısıyla daha erken olur belki sağlıkla gelsinler ailemizle mutlu mesut kucağımiza almayi nasip etsin Rabbim inşallah 🤲🏻
Eayh Tugce0158 2 gun var aramizda benimde son 80 kac kilo suan bebek cnm ne zaan gittin doktora en son
Tugce0158 Eayh Canım ben 25 hafta da gitmiştim 957 gr demişti ozaman bu ayın 28 inde kontrolüm.1 hafta önden gidiyorduk ozaman çok şükür.
Eayh Tugce0158 o masallah ne guzel bizde geriden geliyoruz 12-13 gun kadar 28+3 te gittim bugun yanu ctesi 1040 gramdı artık yavas yavas ne kadar gelişirse diye dua ediyoruz ☺️
Tugce0158 Eayh aslında kilonun bi önemi yok gelişimi iyiyse kiloda alır hiç canını sıkma sakın sağlıkları yerlerinde elleri ayakları düz olsunda yeterki Rabbimin izniyle doğduktan sonra daha çabuk toparlıyorlarmış zayıf olsalarda.cinsiyeti ne senin yavrunun benimki erkek
Eayh Tugce0158 benim ilk oglumda prematüre benim hamilelikler sikintiki biraz buda geriden geliyor gelisimi Ama Rabbim ömür verince gerisi bos. Benim de kizim olucak Allah nasip ederse ☺️ ilk bebis mi senin