Şükürler olsun Sorunsuz Sıkıntısız Doğurdum Hamileliğimin İlk Gününden Beri sorunlu Bi gebelik Sürecim Oldu Son Aya Kadar Kusma Kansızlık Vücutta Enfeksiyon Kum Dökme En sonda Vajinal Varis Oluştuğunu Öğrendim Hic bir ilac Kullanmadan Atlattım Bu süreci 10 Kasım Sabahı Kontrole Gittim Nst’ye Girip Öyle çıktım Doktorumun Odasına Gizli Sancım varmış Alttan Muayene Etmek istedi 4 cm Açıklığımın olduğunu Beni göndermeyeceğini Söyledi Giriş Yaptirip Odama Çıktım Saat 12 de yatışım Yapıldı O esnada Su Havuzunu Ayarlamaya Başladılar Ebe Ve doktorum Sürekli Kontrole geliyodu Ebe Suyumu Patlattı Heryerim Mahvoldu Ama Suyum Patlayınca Doğumum Hızlandı sanırım 13.40 da Su dolu Havuzun İçine Girdim Eşim Yaanımdaydı Destek Verdi Suyun vermis Olduğu O Rahatlıkla Gevşemeyle Doktorun Ebenin Yardımı Olmadan Kendi Çabamla Dogru nefes Egzersizleriyle 13.55 de prensesimi Kucagıma Aldım Suda Doğum Çatalda Doğumdan Daha keyif vericiydi İlk doğumum zor olmuştu Çok dikisim vardi Bunda Dikişim Olmadı Elif Asel’im 2700 gr 47 cm Doğdu 🌸🤰Allahm Bir Avazda Doğurmayı Nasip etsin Tüm Hamile Annelerimize Sağlıkla Alın Kucaklarınıza Buda benim İkinci hikayem 10 Kasım Bana Unutamayacagım Bir Güzel Bir kötü Anı Bıraktırdı Kızımı Kucagıma Aldığım Gün Babamı Da Toprağa Gönderdim kızım Dünyaya Hosğelmişken Babamı Cennete Uğurladım Mekanı Cennet olsun 🌸🤲