Iraz Kızlar ya ben 1 ay önce covid geçirdim şuan kalça kemigim ve sağ bacağım bileğe kadar ağrıyor arada . Hamilelikten mi çok korkuyorum 😔
paradiseeeeee Iraz hamilektrn korka. Ben her gece o agrısı yasıyorum kalçalarım basenlerim hep agrıyo
Bebek-geliyor Iraz çok geçmiş olsun. Gebelikten kaynaklıdır göbek büyüdükçe bel ve bacak kısmında bulunan siyatik sinirlere ağrı yapmasından kaynaklı oluyormuş bunun için doktora gittim çünkü belimde fıtık var. Sol bacağıma baskı yapıyor bazen adım bile atamıyorum ağrısından.
[silindi] Iraz covidden degildir benim de bacagim agriyor, siyatik sinir agrisi muhtemelen bir de vucudun denge merkezi degisiyor. Doktoruma da sordum cok normal dedi, hic ustunde durmadi bile
pitircik2021 paradiseeeeee aynen benimde çok sık oluyor ya 26.haftadayım. Magnezyum almaya başladım ama devam ediyor maalesef. Doktorum normal demişti gittikçe artacak bu şikayetlerin dedi bana
Iraz Kuzum kalçanın üstü ve kalça birde sağ diz kapagim arada bileğim çok acıyor korkuyorum covid Ken de böyle ağrı hissetmistim Rabbim korusun
pitircik2021 Iraz ben geçen kalça ağrısıyla uyanıyorum mesela sağ tarafıma yatıyorsam sağ kalça ağrısı. Zaten tüm sağ bacağıma iniyor o ağrı. Sonra sola dönüyorum bazen yine sola da giriyor ağrı. Derken sağa sola dönerek uyumaya çalışıyorum bazen ağrı giren bacağım gündüzde az etkisini gösteriyor