minnie123 Aysenur2445 kullanıyorum 12.haftamdan beri ve şuan 32. Haftamdayım halen devam ediyorum ama olumsuz bir etkisini görmedim.
paradiseeeeee Aysenur2445 decavit kan hapı d vitamin kullanıyorum biri yan etki yaptı dışkı rengi simsiyah 🤮 çözmeye calışıyorum decavit olabilir ama sorunlu
Bebek-geliyor Aysenur2445 bende kullanıyorum öyle bir etkisi olmadı bünyeden kaynaklı olabilir doktorunuzla görüşün başka ilaç verir.
paradiseeeeee Bebek-geliyor öyle mi teşekkür edem peki kullanılıyor mu öyle hapı mı değiştiriyorlar normal mi diyor doktorlar
Meltem374141 Bebek-geliyor ben bumu biiyordum suan tesadufen ongrendim bende vegaferon kullaniyorim monovit 9 damla ama ondanmiymis bu son zamanlarda oyle ama bende hamilelikte bagirsaklardir diye saniyorum cok tuvalete cikilamadi diye
mmek_2014 Ben 16.haftadan beri kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım. İlk hamileligimde de 3.aydan başlayıp doguma kadar kullanmıştım
Bebek-geliyor Meltem374141 ben gebelik öncesinde bi zaman demirim düşüktü Demir hapı kullandım siyah gibi olmuştu ve kabız yapmıştı içerisindeki prospektüsünde de yazıyo. Ama genelde demir hapları koyulaştırıyor ve kabız yapıyor maalesef.
seleno Aysenur2445 ben hamileliğimin başından beri kullanıyorum hiç yan etki yaşamadım canım ama kişiden kişiye değişiyor demekki
Oyku-kdgn Haftada gittiğimde decaviti kesti doktorum bilinen bir etkisi yok dedi şuan vitamin ilacı kullanmıyorum 24. Haftadayim