Smk bigunanneolucak bilmiyomki valla hepsi birbirine karıstı ben vucudumu tanıyorm regli olucam gibi sende cok dinleme bekle bikac gğn olmazsan yap kimbilir belki bebektir
Smk bigunanneolucak bana görede tüm belirtileri tasıyorum ama negatif işte piskolojik işte ins seninki bebiştendir
bigunanneolucak Smk ya şimdi eger yumurtlama ve çatlama olduysa ve döllenme olmadıysa 14.gün adet mi olunuyor kesin
Smk bigunanneolucak 14 gün olayı bebegin yerlesmesi ve teste cıkması yani genel olarakta adet dönemine geliyor zaten
AsenaEmre Smk biliyormusun senin gibi regl olacam ağrılarım var sinirliyim canim bisiler çekiyor bugün olurum yarın olurum diye düşünürken hamile olduğumu öğrendim 🥰
Smk AsenaEmre yaaa keşke benimde öyle olsa ama dün negatif çıktı bugun regli olmam lazım daha olmadım ama keşke senin gibi olsam bende ağlamaktan içim çıktı artık😞
Smk AsenaEmre yenimi öğrendin.Benimde tatlı cekiyo sürekli bişeyler yiyorum falan tipik regli hallerim yinede acaba diyodun dün negatif cıktı silik bile olmayınca umudum kalmadı artık😞
Smk AsenaEmre adetinden öncemi gecikşncemi yapmıstın test banada dua et ben dün yaptım negatifti bugun adet günüm olmadım ama olacam gibi hissediyorm
M-eng95 Hayal95 canım valla ben hiç sevinemedim galiba çarşamba gidicem yarın adet günüm yarın adet olmazsam koşa koşa doktora giderim valla :)