Brcn90 27 haftalığız. 10 gün önden gidiyor dedi doktorum. 1.740.Sağlıklı çok şükür. Yalnız karbonhidrat yasakladı. Protein ve kalsiyum ağırlıklı beslen dedi. Var mı böyle bebişin kilosu fazla olan ? Bu arada 11 kilo aldım 🙈
Tugce1803 Brcn90 10 muu😂 benim 31.haftada 1744 gramdı 1 ay önde gidiyor senin bebek. Şeker yüklemesi yaptırdın mı?
Byzaoz Brcn90 bizim son kontrol 28+4 du. Bizede 2 hafta onde gidiyor 1555g 40 cm dedi. Bisey yasaklamadi zaten ben diyetisyenle devam ediyorum hic kilo almadim ama bebisim tombis galiba 😅
KubosM Brcn90 Oy maşalllah 🌸 benim oğlanda 10gün önden gidiyor ama 31 haftalıkken 1900dü 😀 bende benim oğlana tosun diyordum 😅
Brcn90 Tugce1803 😄 Hayır değerlerim normal çıktı çok şükür. Doktorum gerek yok dedi. Ekmek de çok yemiyorum. Ama süt ve meyve çok tüketiyorum. Bir de son zamanlarda yürüyüş yapamıyorum covid dolayısıyla çıkmıyorum pek. Bende çok şaşkınım🙈
Astadavistabeybi Tugce1803 31 haftada benim bebek 1740 küsürdü ama bana doktorumuz 1 gün geriden geliyor dedi
Byzaoz meryemisloading bana suyunda fazla erken doğum olabilir dedi. Ama kilosu onde oldugu icin erken doğum olsada sıkıntı olmuyormus
Brcn90 meryemisloading öyle bir şey demedi ama dikkat et beslenmene dedi. Normal doğum bekliyorum ama 3.700 ü geçirmememiz lazım dedi.
meryemisloading Byzaoz yok yani sormak istediğim şu. Kilosu önden giden bebek haftasına göre daha önce mi doğar yani? Yoksa normal haftasında gidip de iri mi doğar
Quebonita meryemisloading Zamanında ama iri doğar, önden gidenler de son haftalara doğru büyüme yavaşlayınca zaten normal haftasında kalıyor. Çok da önem arz eden bir durum değil bireysel farklılığın ilk örnekleri :)
Byzaoz meryemisloading ben tam bilmiyorum ama bana suyum fazla olduğu icin erken dogum olabilir dedi sanirim. Ama yorumlara baktim erken olmuyor gününe gidip iri doguyor gibi.
Tugce1803 Brcn90 keşke yaptırsaydın değer normal çıkıp şeker yüklemesinde şekeri çıkan çok kişi var. 2 hafta ileri olsa neyse de koskoca 1 ay önde bebek🤷🏻♀️
Aysegull06 Brcn90 ilk oglum normal dogumla 4 kilo dogdu 2.oglumda suyumda fazlaydı bebek kanala inemedi sudan dolayı sezeryan oldu şimdi 3.oğluma hamileyim 38.haftamdayım 3.850 şuan 15aralık sezeryan olucam 2.sezeryan oldugu için