Bsraao Kizlar ben 2 ay önce kürtaj oldum 1 yıl önce de iki bebek kaybettim adetim 3 gün gecikti elim ayağım titriyor kan pihtilasmam var gebelik varmi
Reyyan34 Bsraao çok silik çok yeni var gibi geç döllenme olabilr kan verin bi hastanede ben olsam gider verirdim her özel hastanede her saatte yaptırabilirsiniz
Seyma_t Bsraao benimkide böyle çıkmıştı ilk başta , kan testi yaptırın, evde yapılacak test için erken olduğundan silik çıkıyor hayırlı olsun 😍😍
Bsraao Reyyan34 sokağa çıkma yasağı var ve dedem öldü köye gelmiştim şu an burda sıkıştım kaldım sanki 😓
Bittercikolata Vaaarrrr çok minicik daha annesiii🐣 hayırlı olsun hemen doktora başvurun kan pıhtılaşması varsa sağlıkla kucağınıza alın inşallah🥰
Piremses0 Bittercikolata kuzum benim testime de bakar mısın varmı sence post paylaşmıştım dün 2. Çizgi diye
Bsraao Bittercikolata pazartesi ilk. İsim doktora gitmek olacak inşallah hayırlısı olur çok korkuyorum
Bittercikolata Piremses0 postunuda 250 yorum gelmiş taa baştaki fotoğrafı göremedim özür dilerim buradan link paylaşsanız baksam, arkadaşın postunu sabote etmiş olmayız inşallah 🥰🙏🏻
Piremses0 Bittercikolata https://imgyukle.com/i/YpHOHA. https://imgyukle.com/i/YpHvLc 2 resim var kuzum bak bakalım 😊🥰
Bsraao Bittercikolata öyle şey mi olur bakalım inşallah vardır bana da destek oluyor kendimi iyi hissediyorum
minikmucizemmmmmm Bsraao bende sağdaki fotoğrafta gördüm çok hafif🌸 inşallah vardırr rabbim sağlıkla gelmesini nasip etsin kanda ver darısı bana🤭❤️
Bsraao minikmucizemmmmmm inşallah canım hepinizw dua edeceğim Allahım sizlere de nasip eder hamile yım diye yazmayi
Bittercikolata Piremses0 bı karartı gördüm ama kuruma bekleme çizgisi mi yoksa gebelik mi anlayamadım. Adetine kaç gün var 😊
Bittercikolata Piremses0 adet olmadın herhalde. Geç döllenme olabilir o yüzden zor gözükuyor teste. Ovulasyon testi var mı elinde?
Bittercikolata Bsraao korkma stres yaparsan daha kötü olur Allah korusun. Rabbine sığın ondan hayırlısı iste, evladını sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🤲🏻