Msydn6 gzdgzd bende tam 21 hafta oldum bir hafta sonra aşım ve detaylım var iyi gidiyoruz şükürler olsun halen cinsiyet öğrenemedim yalnız🙄😏 onun haricinde bi sıkıntım yok 🤗
gozde_sarisoy gzdgzd çok şükür 21 haftalık olduk 🤰🏻 Prensess annesiyim Ayşin Deva 🤲 Ayın 22 ‘ snde detaylı ultrason var hayırlısı olsun inşallah 🙏
gzdgzd Msydn6 demek ki kendini göstermiyor ufaklık 😊ben bayağı erken öğrendim 🥳güzel bi duygu 🙏 inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız 🧿
gzdgzd gozde_sarisoy ben dün yaptırdım detaylı ultrasonu,güzel geçti şükürler olsun🙏 biraz uzun sürüyor ama olsun önemli olan sağlıklı sonuçlar almak 💙😊🙏
Cahidegok Bizimde 21+5 detaylı yaptırıp yaptirma masa hala kararsizim oğlum da yaptırdım bunda çok bişey yaptırmak istemiyorum sıkıldım sürekli doktor ultrason
HULYA0693 Bende tam 22 haftalık olucam yarın ayrıntılı ultrason a girdim aşımıda oldum 😊 24.haftada şeker yüklemem var sonra bitiyor heralde kontroller. Normal kontrol için mi çağırıyorlar
Merve6521 Bende merak ediyorum bebişlerin kilosunu en son geçen hafta gittiğimizde 20+4 iken 370 gr ölçüldü 😊