mmek_2014 melegegebe öyle valla insan telaşlanıyor öyle düşününce. Günde 10 defa hareket ediyorsa yeterli diyor doktorlar. Sizde sayın hareketlerini. Rabbim sag salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🤲
melegegebe mmek_2014 çok şükür gun icinde hareketliydi surekli ama kuvvetli degil minik minik ondan korktm
balyanakoglum En büyük problemim nefes alamamak 😔 burnum sürekli tıkalı nefes alamıyorum bu yüzden ağzımdan nefes alıyorum boğazım kuruyor. Nasıl geçer bu bilmiyorum rahat bir nefese muhtaç kaldım 😔
Zynprc melegegebe 36+3 üz 2 gündür korkutuyor beni eskisi gibi güçlü olmayışı ama su içince yada tatlı yiyince hissediyorum gücünü diğer zamanlar daha naif
balyanakoglum melegegebe en son ki kontrolde biraz aşağı inmiş dedi ama kanalda demedi. Ay artık doğsun diyorum bu kadar hamilelik yetti bana 😑
melegegebe Zynprc benim de 35+4te 3 kiloydu canim belki bundan dolayi ayni hissetmisiz 🥰 yeri dar geliyordur belki
melegegebe balyanakoglum inince rahatlar yaziyor internette ama benim göğüs altim hala dolu benjm de inmedi sanirsam🙈
Busra_akgun melegegebe 36+5 haftadayız bizde eskiden deli gibi hareket ederdi 3 4 gündür azalma var hareketlerinde yeri iyice daraldi sanirim 🤣
melegegebe Busra_akgun muhtemelen ondanfdir belki bazi pozisyonlarda oynayamiyor pozisyon degisince oynuyordur belki. Çünkü bazen guzel oynuyor bazen durgun sürekli istikrar da yok
Busra_akgun Masall65 36+5 olduk ters hala dönmedi ilk doğum normal olduğu için 40 haftaya kadar bekleriz bi aksilik olmazsa dedi normalde 38 de alıyormuş