Camurcu Astadavistabeybi bence gayet iyi kilolarıniz kuzum zayıf değil benim teyzemin çocuğu 2770 gr doğdu doktor ona bile normal çok zayıf değil dedi ve gerçekten de maşallah sarılık bile olmadı şimdi 3 yaşında
Ftm01 Doktorlar stresten başka birşey yaratmıyor insana 38 haftalık olduk ama 2 hafta geriden geliyor gelişimi 36 hafta gözüküyor 2.700 civarı kilosu malesef doktorda en azından 3 kilo bari olsun diyor
2prens-annesi Astadavistabeybi yanı başından beri devamlı kullanılması gereken bi ilaç mi bilemedim icsemmi diye
Astadavistabeybi 2prens-annesi bana ne zaman başlattı hatırlamıyorum kuzum ama en son randevumda devam ediyor muyuz dedim evet dedi günde 1 tane
2prens-annesi Astadavistabeybi bence de gayet normal doktorlar bazen iyi bazen kötü diyo valla ben 33 haftalikken gitmiştim 2100 du jaftasina göre uyumlu dedi tek sağlıklı olsunda kilolu zayıf ne farkeder
yagizinannesi1 2prens-annesi sade soda hergün içiyorum ben özellikle sizde içmeye çalışın kınık beypazarı gayet iyi tadları eğer içemezseniz içine limon da atabilirsiniz iyi geliyormuş kramplara
Sevvals23 Astadavistabeybi hayır canım çok normal kilosu, var öyle bazı doktorlar bizde 30. Haftadayız 1500 gr . Normal hani sıkma canını
balyanakoglum Astadavistabeybi doktorlar nasıl bebek istiyor ben bilmiyorum 🤷♀️ hepsinin mesleğine saygı duyuyorum ama daha yeni okudum. Benim bebeğim 34 de 2200 dü doktorum 1 hafta gerilik var beslenmene dikkat et dedi. Aynı hafta aynı kiloda başka bir anneye az yemelisin doğuramazsın yoksa demişler. Bende burda öğrendim. Sonuçta bebeğin 2500 olmış canım normal doğum kilosu zaten 2500 3500 arasıdır. Topaç gibi bişey olmasına da gerek yok sağlıklı olsun yeter. Bazı şeyler genetik oluyor sıkma canını 🌺
Astadavistabeybi balyanakoglum ben şimdi doğum erteleyici ilacı bırakırsam benek erken gelir mi acaba bence de şuan iyi ya rabbim sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🌸
melegegebe Astadavistabeybi evet hemde cok heycan korku vs oluyor 🙈 bazen biran once almak istiyorum bazen dursun biraz daha gelissin istiyorum hayirlisi bakalim daha doktorumuz gün vermedi 🙈 siz normal mi düşünüyorsunuz
Astadavistabeybi melegegebe normale uyumluymuşum ama ben doğumun her şeklinden çok korkuyorum 🥰🙏içimizden resmen insan çıkacak ya rabbim kolay doğum nasip etsin size de bize de hepimize 😍bazen cesaret ediyorum normal okur diyorum bazen asla beceremem diyorum
Hasrt1 Astadavistabeybi ben 31+2de doktora gittim 1 kilo 572 gram dedi bebeğin 1 hafta geride çok üzüldüm 2 hafta sonra kontrolum var inşallah kilo almistir
Aynurr16 Astadavistabeybi kilosu gayet iyi benimki 35 de 2500 du acaba karın çevresi içinmi dedi onu çünkü baş boy karın çevresi toplamı hesaplanıyo kiloda karın çevresi ölçümü. Kaçıncı hafta gösteriyo