yusufbebekk447 Normalde namaz kılıyordum ama gebelik başladı ilk başlarda hastaydım kusuyordum bayılıyordum midem çok bulanıyordu bir ay kılamadım daha sonra ise zaten nedenini bilmiyorum kılmıyorum yarın başlıycam diyorum unutuyorum bir daha akşam yine kılmadım diye aklıma geliyor .içimden gelmiyor .Böyle olan var mı ne yapmalıyım ? 😔 dinden uzak olursak bebek de uzak mı olur acaba .hep hamilelikte bol bol ibadet edeceğimi düşünmüştüm
glsh-mtn yusufbebekk447 şeytan in oyunu canım onlar bana da bazen oluyor bi kere kılmayınca yarın başlim diye dye kalıyor hadi yatsı ezanından başla bugün bismillah de sevindirmicem şeytani de kendine en çok ihtiyacımız olan şey maneviyat ondan da mahrum kalırsak boş yaşıyoruz demektir. duanda da beni unutma doğurayım artık 😄
Eliffcyhn yusufbebekk447 bende de ayn dert var ama karnımdan secdeye gidemiyorum oda çare var gözümle bile kılsam kabul olurmuş Allah her şeyin kolaylığını veriyor da bizler uzak kalıyoruz ne yazık ki 😞
mercimeginanne yusufbebekk447 bnde hep dersim hamile kalınca namaz kılmayı öğrenip namaz kılıcam siye. 22. haftaya kadar hep yarın hep yarın dedim. Bi anda bebeğimin hareketleri kesildi çok korktum eşim ahdın var yerine getir bence dedi videodan izleyerek öğrendim şükür 3. Haftamdayım hiç aksatmasan kılıyorum inşallah böyle gider. 😍 bence sizde eğer iyiyseniz bian önce başlayın.
Rumiiz yusufbebekk447 bende bir vakit kılıyorumdum diğer vakitte unutuyordum hamile kalınca daha dikkat etmeye başladım bebeğin niyetine hatime başladım o mu tesir etti bilmem şükürler olsun vakitlerimi kaçırmıyorum hatime başlamanı tavsiye ederim hem bebeğin için çok güzel hem sana etkisi olur mutlaka
Didem34 yusufbebekk447 valla canm seytana uyma kalk basla devamı gelir muhakkak cnkü seytan seninle oynuyor bu sebepten dolayı bi türlü baslayamıyorsn bol dua et naz felak okı ayetelkürsi oku. Cogu zaman seytan oynuyor. Bende kılıyorm ama bazen sabahları bazen yatsıları kılmadıgım oluyor şeytana uyuyorm sanırm.
Mumsyyy Ben de 30.haftaya giricem oturarak kiliyorum, ne guzel icinizde var bir kere baslayinca insan birakamiyor ici rahat etmiyor, rabbim nasip etsin herkese namaz kilmayi
ftmftmb Bebegin fiziksel gelişimi de ruhani gelisimi de anne karnından başlıyor çocuklarımız kilo alsın diye nasıl yiyorsak ruhlarını da doyurmamiz lazım aslında ama benim de midem bulanıyor hiç hayalimdeki gibi ibadet yapamıyorum gayret etmem lazım ALLAH tamamlar inşallah
Pinkfloydd yusufbebekk447 bende aynıydım 2 gündür çok şükür düzeldim halsizlikten oluyor galiba bide kafam dokuydu bebek iyi mi falan diye seytanın oyunu dikkat etmek lazım tabi ki hamileyken ettiğimiz ibadetlerden bebekte faydalanıyor nasıl evlat istiyorsak öyle olmamız lazım