Tugceince Normalde soğuk ve kaynatılmış süt içilmesini tavsiye etmiyorlar ılık olması gerekiyor . Bende bugüne kadar ılıtıp içerdim ama mide yanması başladı artık . Dolaptan çıkardığım gibi içiyorum sütü buz gibi bi zararı olmaz herhalde değil mi ?
Mosimosi Tugceince ben de hep soğuk içiyorum, vitamin değerinin düşeceğini sanmam. Gaz yapabilir belki
Mosimosi Tugceince 1 litrelik şişeler var ya, onu neredeyse bitiyorum. Normalde de çok severim sütü 💕
Betus93 Mosimosi nasil 1 lt yaaa🤔🤭 Ben de severdim ama hamilelikte sogudum zar zor bir bardak iciyorum 😒
ggzmkrcc Mosimosi eşim de 1 lt sütü bitiriyor günde yaklasık olarak. Doktor kansızlığa neden olduğunu günde 1 bardak yeterli olduğunu söyledi
ardengunes Ben de soğuk içerim sütu çok seviyorum geceleri yatarken mısır gevregiyle içiyorum onuda çok seviyorum 😊 bazen kahvaltıyida sutle yapıyorum 😇
Pnar Yok Canim ne gibi zarari olcak Bnde hep ictim halende iciyorum migde yanmasinada iyi geliyooo soguk soguk
Tugceince Pnar evet bende midem yandığı için çok içmeye çalışıyorum bu aralar . Faydası oluyor dediğin gibi
Mosimosi Nlyakts bi kutu çilekli toz nesquik, bi kutu da kakaolu alın, çeşit olsun . Karıştırıp için işte 😁
Esmmaa Nlyakts aynen 😟😟 hamilelikte en zor gelen şey süt içmek süt denilince tüylerim diken diken oluyor çok zor içiyorum
Nlyakts Mosimosi aldım almaz miyim her yolu denedim o yüzden icmiyorum yoğurt ve peynire yukleniyorum bende 😊
Tugceince Mosimosi ben onlarında sütün vitaminini azaltacağını düşünüyorum . 😂 tek başına içmek daha faydalı bence . Ama sevmeyenler için bi güzel bir alternatif 😁
Zulal09 Ya bende süt içemiyorum içim almıyo nedense 😔 arada bi zorla bi bardak içersem seviniyorum yerine bol bol peynir yemeye çalışıyorum 🤷🏼♀️
Tugceince Zulal09 bende 2 bardak süt 1 kase yoğurt kahvaltı da da peynir yiyerek günlük kalsiyum ihtiyacımı tamamlamaya çalışıyordum.. sütü fazla içmeye çalışıyorum bu aralar mide yanmasından dolayı ..
ardengunes Arkadaslar süt cok onemli bi şekilde içmeye çalışın ben o yonden çok sansliyim elimde olsa inekten icicem😂😂😂
Mosimosi Mutfak robotu veya blender ile muzlu süt yapın, muhteşem oluyor. Muzu dilimleyin, sütle robottan geçirin için
Nlyakts Esmmaa çok iyi anlıyorum insanin elinde değil o yüzden başka şeylerle karşılamaya çalışıyorum o eksiği yoğurt peynir gibi
Nesliserhat Çok fazla içmek bebekte kansızlıga neden oluyormus doktor bana öyle dedi en fazla günde 2 bardak demişti