[silindi] Kızlar yıllardır agzıma kola sürmedim şekerden dolayı şimdi hamileyim canım acayip kola istiyor resmen kokusu geliyor burnuma ne yapsam bilemiyorum hem zararlı hem Bi faydası yok ama kendimi tutamıyorum bnm gibi olan var mı
Aselminaaa [silindi] ictim mi hatirlamiyorum ama icsen bisey olmaz bi defa nefsini kontrol etmeye calis
Mervetekmn [silindi] abartmaya gerek yok bu kadar ya bendede şeker var zararlı evet ama 2-3yudum az içtim ben hasta degılız sonuçta sıgara kadar zararlı degıldır 2-3yudum herhalde yanı doktorum bana öyle demıstı herseyden az az diye kısıtlama koymadı bi çatal ufacık bı kaşık öyle
34_21_23 [silindi] bende 14. Haftadayım normalde de çok aramadığım birşey ama geçen hafta resmen içim yandı lıkır lıkır içtim 🙈
mercimeginanne [silindi] ben 2-3 haftadır bir içiyorum . Bir çay bardağı iç madem şekerin var en azından nefsini köreltir cnm çok canın istediyse hiç çıkmaz aklından
[silindi] mercimeginanne hiç çıkmıyo zaten inanki sanki öyle kola içerdim nerden geldi aklıma bilmiyorum
aezgi [silindi] iciyorum vallahi cok seviyorum😂 ama yarım bardak falan iciyorum cok icmemeye kalkıyorum canım birsey olmaz abartılı olmadığı sürece
mercimeginanne [silindi] bende hamilelik öncesi her akşam içerdim şişe şişe alır gelirdi eşim ama şimdi anca balık, tavuk, et varsa menüde öyle alıyoruz. Dikkat etmeye çalışıyorum :)
Baharhnm Hamile kalmadan önce de aşırı içerdim. Şimdi de 26 haftalığım özellikle son zamanlarda içim çok yanıyor çok içiyorum az önce bile eşime mesaj attım içim yanıyor kola getirsene diye üstelik küsüz yani😅