Merve3460 13 haftalığım Bu haftaya kadar kan ilacı içiyordum bu hafta vitamin hapı ve d vitamini damlasına basladım sanki şişiyormusum gibi hissediyorum sizde de böyle oldu mu hanımlar..?
As1995 Merve3460 evet canım m ben baştan beri öyleyim eller ayaklar şişiyor tuzlu yemediğim halde ödem çok oluştu keşke içmesek bu ilaçları 😞
34_21_23 Merve3460 şişkinliğin ondan olduğunu nasıl anladınız. Bende şişiyorum ama hiç aklıma bile gelmedi
[silindi] Merve3460 ilaçtan degil canım hamilelikte metabolizma yavaşlıyor kan basıncı yükseldiği içinmiş bende yedikçe daralıyorum midem sanki öğütmüyor herşeyi depoluyor gibi
Merve3460 As1995 Bi yandan içmek istemiyorum ama sonucta verildi faydası vardır illaki bebeğime diye içiyorum
Merve3460 ikiponcik_annesi benm ilaç içmeye basladıktan snra oldu şişkinlik ondan ben ilaçlara bağladım canm
As1995 Merve3460 aynen canım var faydası ama biraz da bünyeden kaynaklanıyor ben özelikle Progestan kullanıyorum hamileliğim ilk haftasından beri acayip derede de siskinlik yapıyor hormon ilacı sonuçta .allah yardımcımız olsun canım ne diyim
Merve3460 34_21_23 çünkü 3.haftadan itibaren kan ilacı içiyordum bsey olmamstı 13 haftalığım şimdi bu hafta vitamin basladım şişmeye basladım gibi hissediyorum
minidior Ben en basindan beri multivitamin iciyorum hic omu yapti dusunmemistim 4 aylik hamileyim hep bi gaz sisikligi var gibi sanki hic ogutme olmuyor
Merve3460 minidior öyle şişkinlik çok şükür bende yok da böyle ellerimin üzeri şişmiş gibi hissediyorum yüzüm fln