dygu87 Merhaba hanımlar bebek odası yapmayacağız şimdilik ama bebeğiin kıyafetleri, eşyaları vs için dolap işine çözüm bulamıyorum bunu nasıl Çözdünüz yani tek bir gardırop, şifonyer falan mı aldınız çözümlerinizi öğrenebilir miyim
sntn dygu87 ben sadece tek bir şifonyer aldım ikeadan ilerde gerek kalırsa aynı şifonyerin gardırobunu da alacağım
Merve8494 dygu87 ben sadece şifonyer aldım 5 çekmeceli işimi görür fazla bi eşyası olmayacak zaten büyüdükçe değişecek kıyafetler battaniyelerini de kendi dolabima koyucam
242424e Bende yapmadım tayinciyim bekarligimdan kalma iki tane plastik çekmece vardı onları kullandım yetmezse şu şok a101 bime gelen renkli oyuncak dolapları vardı o tarz bişey almayı düşünüyordum şimdi eşya koyarım oda yapınca oyuncak dolabı olarak kullanırım diye ama yetti. İsterseniz bakabilirsiniz marketleri takip edip veya internette de var farklı farklı modelleri farklı fiyatlara
Sumsumm Benimde yatak odasi dolabim beş kapakli. Tek kapakli olan kismini bebege yaptim benim icin yeterli ve guzel oldu ilerisi icin esyalari yetmez ama bi sure icin yeter diye dusunuyorum
edaelifokmn Bende yatak odama 1 metrelik bir dolap yaptırıyorum yatak odam biraz sıkış pıkış olucak ama yapıcak birşey yok