_Biricik_ Ben cin takvimine baktım erkek dedi yüzük de yaptim o da erkek cikti. Bakalim henüz öğrenmedim merakla bekliyorum. Tam tersi çıkarsa da sasirmam ama 😂🤩
Melos123 Ben de Çin takvimi erkek dedi ,yüzük testi erkek dedi , bıçak makas testinde de bıçağa oturdum .😅🤗 hadi hayırlısı bakalım daha cinsiyeti söylemedi doktor . Sağlıkla gelsin inşallah 🧿🧿
MervErdo Valla çin japon rus takvimine baktım bi rus erkek dedi etrafımda Allahın bi kulu erkek demedi rüyalarımda hep başkalarının erkek çocuğu bana emanet ediliyodu cinsiyeti bi öğrendik erkek 😂
Krizantem_ 1anne-2bebek Çin takvimi Rus takvimi hepsinde kız. 17 gün sonra öğrenicez nasipse ☺️ bende kız hissediyorum 🙈
Krizantem_ Deletedmom59 😂😂😂 Allah im hayırlısı ile nasip etsin inşallah .. bende adet günüme göre gebelik hesaplama sitesinden bakardım hangi ay kaçıncı gün doğacak diye 😂😂 suan 14 haftaligiz😊
18092019ib Çin takvimi ilk kızımda yaptım tuttu şimdi gene hamileyim cinsiyeti öğrenmeden önce yaptım erkek dedi ve doğru da çıktı iki çocuklarım da tuttu😂💙