Gamze1duru https://imgyukle.com/i/YBcVsP Şimdi Napmam lazim Allah için yardımcı olun bunu görünce bile sevincimi anlatamam Rabbim herkese anneliği yaşatsın
Mizgin2020 Gamze1duru catlamamiş oluşmuş yumurta benim dün böyleydi bu sabh silik oldu çatlamış oldu yani
Ronya23 Gamze1duru yumurtanız hazır canım eşinizle birlikde olun hemen ayağa kalkmayın ..ve yarın yine test yap ozaman da silik olmuş olacak ozaman da çatlamıştır gene eşinizle birlikde olun ve sonraki gün de birlikde olun ve sonra bekleyin canm
Mercimekmom Gamze1duru canım neden bu testi yapıyorsun ki adetin bittiği gün yıkandıktan sonra ilişkiye girin ayağa kalkma ve kalçana yastık koy ve 2 günde 1 adet olana kadar değerlendirin böyle seninde psikolojin bozulur eziyet etme kendine serbest bırak dediğimi yap Allah kucağını boş bırakmasın
Nuray23 Canim catlamamis yumurtlamissin. Bugunu degerlendir. Yarin yine ovu testi yap. Siliklesmis olucak yani yumurta catlamis olucak yine degerlendir. Hatta bence sonraki gun yine degerlendir. Hakkinizda hayirlisi olsun insallah
Gamze1duru Nuray23 âmin sagolun da yumurtlayınca gebe kalmam da kolay degilmi çatlayınca mi kafam çok karisik
Nuray23 Gamze1duru dedigim gibi bugun ve yarin birlikte olun. Ertesi gunu de olabilirsiniz garantiye alin. Hamile kalirsiniz insallah gerisi allaha kalmis bisey.
Gamze1duru Ronya23 Ronya23 bu süre zarfında hareket etmem falan onemlimi yani tutması için Napmam lazim tavsiye niz varmı
Gamze1duru Mercimekmom canım benim enfeksion oluo sürekli ilişkiden kaciorum çocuk için yumurtlama günlerini degerlendiriorum acıya aciya
Oyagunaydin Gamze1duru çatlama değil yumurtlama olmuş bugün büyük ihtimalle yarın catlayacaktir bugün yarın ilişkiye gir mutlaka canim. Bide yüzüstü pozisyon dene.Rabbim kucağını boş birakmasin
Gamze1duru Oyagunaydin yumurtlama 2 gün mü sürüyor normal ben altta eşim üstte bu pozisyon yüksek dediler
Oyagunaydin Gamze1duru bazılarında iki gün sürebiliyor. Sürmese bile yarın çatlama o yüzden mutlaka ilişki olması gerekiyor ilişki sonrası deneyin isterseniz yüz üstü pozisyonu. Bir gebenin günlüğü sayfasında görmüştüm
Gamze1duru Doktora gttim cuma günü bana gyno lomexin fitil verdi bu yumurtlama günlerimde kullanmalıyım yok sa hamile kalmama engel olurmu bilmiorum