Alparslan Tugba2213 bende o hastaneye gidiyorum dilek hanıma memnunum ilgili doktor benim görümcem murat orda murat beyde sezaryan dogum yaptı herkesin ilgisi alakası gayet hoştu hastane temiz ve dogum sonrası yatdıgın oda ferah ben murat beyi tercih etmedim nedeni ise murat bey bazen barıp laf söylüyomuş ben korktum😊biraz sitrese sokuyodu görümcemi ondan dilek hanıma başladım
Tugba2213 Alparslan ewt bazen laf soylemeleri meshurdur 🙈😍😂😂 dilek hanımda cok ıyı bı doktor zaten genelde ıkısı yogun oluyo 😍hayırlısyla ıns kafamdakı sorular gıttı .acaba gorumceniz sezeryan mı oldu . Ben genel aneztesi ıstıyorum panik atak gecırdm kackre spinale dayanamam dıe dusunuyorm ılk bebegımde genel olmustu murat beyde. Ama cok savma gelebılır ben sonda takılmasında cok panık yasadm agrı hıssettım bayıltmadn taktılr amelıyathaneye ınmeden. Acaba bayıltınca taktrma sansım olur mu. Sordum ama hıc cvp alamadm hastanede . Aneztezi doktoruyla gorus dedıler ama gorusemedım
Nrn kubraninevi ayrıca normal doğum mu yaptınız ?kızınızda ☺Benım ilk çocuğum kısmetse kızım olacak doğumada 29gün kaldı merak ettım
kubraninevi Nrn evet normal doğum yaptım, dr hanım da normal doğum yanlısı, o yüzden de tercih ettim kendisini. Sağolsun destek oldu 😌 Umarım sizde sağlıkla hayırlısıyla kavuşursunuz 🤗
Atahilal Milkandhoney hiç istemedim telefon numarasini açıkçası yalan söylemeye gerek yok ama istesem verir belki
Tugba2213 Normalde vermeleri lazım acil bı durumda arıyoruz çnku ben arıyom hep whatsaptn rahatsız ederim Murat hocanın war bnde .kesınlıkle olması lazım yoksada isteyin
zeynopd Merhaba benım de doğumum kısmetse bayrampaşa kolanda olcak ay sonu. En son mayısta yazılmış buraya. Acaba yazanlar arasında doğum yapanlar oldu mu. Dilek hanıma gidiyorum ve sezeryan olucam. Oda seçme hakkı tanıdılar mı. Bir sıkıntı yaşadınız mı?
Tugba2213 zeynopd canım bende kısmetse 28nde olucam Murat bey’e dogum ucreti sezeryan 2250 fıyat yukselmişti gecen carsmba konustum ındırımde yapmadılar sagolsunlar .. ben odaları gezemedim hepsı doluydu suan sadece saglıkla dogmasını ıstıyorum hıc oda aklıma gelmedi ama genel olarak nst ye baglandıgı da bakıyodum hep guzeldi odaları eger rezerve edersen bi miktar para verip rezerve ediyolar ama bence hiç gerek yom karar sizin tabi😍
Atahilal zeynopd canım bu ay kismetse doğum yapıcam hiç konuşmadık ne ücreti ne odayi öğrenirsem yazarım buraya da rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin 💕
zeynopd Tugba2213 fiyat ne kadar da artmış 🤨 1950 gibi kalmış aklımda. Hepimize kazasız belasız hayırlı doğumlat olsun inş
zeynopd Atahilal bende 27sinde son muayeneye gidicem. O zaman konuşucam bakalım. 30unda da doğum kısmetse. Hepimize hayırlı doğumlat olsun inşallah
Tugba2213 zeynopd ewt canım 1950 tl ydi. Bende odeme nasıl olucak falan dıye sormaya gıttım Türkan hanıma 2250 dıyınce şokk .bizde kan uyusmazlıgı falan da war onlarada artı ücret alıcaklar ıns 2500 cıkabılırım ama hıc sanmıyom.. Muayende 70 tl olmustu .inş canım hayırlısıyla dogsunlarda artık onemli degıl biley