Zombicikk Merhaba kızlar henüz doğurmadığım için Kids e yazamıyorum🤭 ek gıdaya geçilince meyve vs hazırlamak için cam rende gerekli mi sizce ,? Kullanan varsa tecrübelerini yazarsa sevinirim 💐💐💐
Mammimammi Zombicikk evet gerekli. Mesela ilk etapta verilen elma armut vs normal rendeyle olmuyor. Şerit şerit kalıyor. Ama cam rendeyle tam püre oluyor. Yemesi açısından daha rahat.
Svdsmz34 Zombicikk bencede gerekli ben kızıma kullandm ikinciye de kullancam nasipse cam rende hem metal rendeden daha sağlıklı metal rendeler vitamini öldürüyomus meyvenin. Birde cam rende daha güzel püre yapiyo canım meyveleri ama meyve yumuşak olsun canım sert olunca rendelerken meyve kırılır pişman olmazsın al kullan :)
Anne54 Zombicikk cam rende metaldan daha sağlıklı kesinlikle çocuklarınızda metal kullanmayın yazıyordu biyerde
Azad41 Ben kullandım çok da faydasını gördüm. Elma rendelerim armut vs işime çok yaradı şimdi 2.kez hamileyim RABBIM nasip eserse tekrar alicam
Zombicikk Yasemin301 var aslında ama metal oldukları için pek kullanmak istemiyorum. Bakalım deneye yanıla öğreneceğiz bazı şeyleri 🤭
Zombicikk Anne54 aynen . Metalin vitaminleri etkilediğini ben de duymuştum . Zaten metal kullanmayı da mümkün mertebe düşünmüyordum bu rende iyi olacak☺️
Bernayben Kesinlikle çok sağlıklı. Ve normal rendeye göre daha püre kıvamında rendeliyor, bebeğin yiyebileceği kıvamda. Benim annem bile ben bebekken bana cam rende ile rendeleyip veriyormuş meyveleri falan.
Zombicikk Bernayben teşekkür ederim tavsiye ve yorumunuz için bire bir tam anlamıyla kullanmış biri olarak💐
Zombicikk Mom092 ben de bugün görüp sonuncuyu aldım ama sonradan acaba kullanılır mı diye aklıma geldi yazdım buraya🤭
Bittercikolata Vitamini öldürmediği için aldım bende. Yoksa blender yardımıyla bile püre yapılır ama metal degmemesi için cam rende aldım 😊
Zombicikk Bittercikolata aynen ben de öyle düşünerek aldım . Deneyip göreceğiz bakalım. İyi günlerde kullanalım💐