Nurnur16 Kızlar yardımcı olursanız sevinirim çok fazla limon tüketiyorum 6 haftalık gebeyim ne yapmam gerekiyor zararı olur mu olmaz mı
058elf Nurnur16 tansiyon düşüklüğü yapabilir ama bi zararını olacağını sanmıyorum yine de fazla tüketmemeye çalış, hatta doktoruna danış canım öncelikle
dd34_ Nurnur16 daha yeniyken hep tükettim sürekli ama doktorumada söyledim bir zarardan bahsetmedi ☺️
Eda319 Nurnur16 Bende çok fazla yiyordum bana bişe olmadı canım bünyenle alakalı doktoruna danış sen yinede. Tansiyonun düşükse daha cok düşürür
busraerdalll Nurnur16 bende çok aşırı tüketmenin kanı sulandirdigini bebeğin de minicik olduğu için çok tüketme derim canım limon sirke fazla onermiyorlar ilk zamanlar aşırı tüketme
Nobody Ben de uzun süre her gün bir limon kesip yedim. Doktoruma da bu durumu söyledim. Bir zarardan bahsetmedi ☺️
Ozlemcigimmmm Ben günde 1 kilo yiyodum cafeye giderken öantada taşıyıp yerdim hiç bit şey olmadı ama kızım oldu
Nurnur16 Ozlemcigimmmm aaa öylemi maşallah ne güzel kız çocuk olmuş limon çok yiyorum ve çileğe başladım inşallah benimde kız olur
Iraz Nurnur16 bende eski çok yiyordum kuzum başlarda çikolatadan nefret ederdim yemek istemezdim herkes kızın olacak dedi görüncemde aynı şekilde hep eski canı çekti onunda 2. Gebeligiydi ilk i erkek yi bu kız heralde diye düşündük ikimizinde erkek çıktı 🙂 Rabbim gönlüne göre versin seninde
Deletedmom59 kadin doğum doktorları ne der bimiyorum ama diyetisyenim bana çok limon tüketme kanı sulandırır demişti yeni hamile kaldığımda tabi benim düşük riskim vardı ondan da demiş olabilir bilemiyorum
Nurnur16 Deletedmom59 kanımda pıhtılaşma var limon onun için faydalı sanırım birde doktor kan sulandırıcı ilaç verdi limonu doktora sormayı unuttum ama sagolsun buradan soran arkadaşlar varmış
Nurnur16 Eda319 doktora gittim sormayı unuttum 🤦♀️baktım olmuyor sizlere sordum çok şükür faydalıda oldu
Nurnur16 Iraz çocuktum hatırlıyorum yengem çok yerdi 4 çocugu da erkek oldu bakalım benim be olacak 🥰
Meryemkale Nurnur16 bende o haftalarda elma gibi yiyordum limonu şuan 16+2yiz şuan herşey yolunda çok şükür 🥰