Damlayldrm Doğum fiyatı daha öğrenmedim ama yarın sorarım😊 yılbaşından sonra da muhtemelen zam gelecektir fiyatlara. Tavsiye ederim bu doktoru 🥰
Ozlm111 Damlayldrm çok teşekkür ederim canım benim allah razı olsun senden sağlıkla doğumunu yaparsın inşallah 🙏🌸
Ozlemmut Seydaagndz ayy evet bende oraya gidiyorum şuan korktum 😟 bende Kartepe’de oturuyorum bu arada yakınız 😊
Cns3 Ozlemmut aa bende Kartepe’de oturuyorum Kartepe’nin neresindesiniz😊 bende cihana gidiyorum Ayfer hanıma
hafsa0211 dilaraRecep arzu hanim nasil biri acaba normal doğum yanlısı mı. Muayene ucreti doğum ücreti nedir biliyormusunuz
Seydaagndz Arzu1994 15 gün önce reyhan hanıma gittik eşim şimdi de onu istedi güler yüzlü ilgili birisi ona gidelim dedi ben de kırmadım onu yine ona gidicez ınsallah:)
Arzu1994 Seydaagndz gerçekten öyle ilk doğumumu orada yaptım çk memnundum şimdi ikinciye hamilelik tekrar kendisine gidiyorum .
hafsa0211 dilaraRecep anladim canim cok yorum göremedim de merake ettim. Yeni bir Hastane ve doktor arayisindayim da
Kbrnrgnc Bende Ümit hanıma gidiyorum ama bu ay konak hastanesine firdevs hanıma gideceğim çok önerildi
GozdeDeniz Ay11 yüzyılda sezeryan şuan için 3200 dediler ama yılbaşından sonra 500 ile 1000 arası zam farkı olur demişlerdi oda tahmin fiyat olarak söylemişlerdi ben sezeryan olacağım için normal doğum fiyatı sormadım..