Seydaagndz geçen yıl ilk gebeliğimdi. doktorum gölcükte medarda Ahmet Çoşkan’dı. Tecrübesine diyecek yok.Geçen yıl bu zamanlar Kullandığı ultrason cihazı da yenilenmişti. Ben detaylı ultrason için izmitte sırf prof. Diye semih özerene gitmiştim serviks kısalığını 3kere bakıp hala tam göremediği gibi doktorumu kötülemişti sorulara da cevap verememişti o günden sonra ahmet hocanın kıymetini anladım. Serviks kısalığını ilk doğumda tespit edemedikleri için bir sürü düşük yapan varken ilk doğumumda bunu farketmişti ve eğer prof diye gittiğimize kalırsa belki 24.haftamda prematüre bir bebekle yaşam mücadelesi vericektik. Ahmet hoca serklaj yapabilen nadir doktorlardan iyi ki benim doktorummuş ki onun serklajı sayesinde bebeğim 37. Haftaya kadar durabildi. 37.haftada bebek çok zorladığı için serklajı açtı zaten sonra da doğum yaptım. Gayet de sağlıklı bir bebek.Bu arada enerjisi doğumda da vardı esprileriyle beni o kadar iyi hissetirdi ki çok rahat ve keyifli bir doğum yaptım. GAyet de sağlıklı bir bebeğim oldu🙏🏻Ben çok pimpirikli biri olarak başta ısınamamıştım çünkü çok rahat bir doktor asla stres yapmanıza izin vermiyor eğer bir sorun varsa bile sizi panikletip korkutmuyor. ben sorun var diye sürekli paniklerdim sorularımı hep esprili cevaplarla atlatırdı ama gereğini de yapardı beni geçiştirdiğini düşünmüştüm şimdi 2. Gebeliğim daha iyi anlıyorum. Kendisi normal doğum yanlısı ve gebeliğin doğal süreç olduğunu savunan bir doktor. Gecesi gündüzü yok habire doğuma gidiyor bu bakımdan ne zaman arasam ulaşırım rahatlığı var bende ki;ne zaman arasam hep ulaştım.