Meduva 4 ayıma girmeme 1 hafta kaldi ven ben her gün hemen hemen 1 tane meyvali soda içiyorum acaba zararlimi doktora da sormayi unutuyorum her gittigimde patlak mısır da canim çekiyor cok fena bazen yiyorum acaba oda zarar verir mi ?
Jdiebsh Meduva meyvelinin hiç bi faydası yok zararını bılmıyorum .gunluk bi tane maden suyu iç ama sade olanından bebege cok faydası var
Elifdgn Meduva meyveli soda hem katkılı hem şekerli o yüzden icmemelisin. Onun yerine maden suyu tercih et. Günde bir kere icmende sakinca yok, hatta bebek için faydalı olduğu söyleniyor. Misiri da az yağlı ve tuzsuz yaparsan sorun olmaz hatta oldukça faydalı.
aeh meyvelisi zararlı içinde katkı maddeleri var. Sadesi yararlı her gün 1 tane tavsiye ediliyor gebelikte. Sadenin içine limon sıkıp içeblrsiniz
demir_dilek Meduva her gün 1 tane sade soda içiyorum, diyetisyenim vermişti, bazen günde 2 bile oluyor. Eşime mısır patlattigim zaman 1 avuç kadar yiyorum, can bu çekiyor.
ysfali06 Meduva günde 2 tane içebilirsin demişti doktor ama sade olanından. Meyveliler hamile olmasan bile sağlıklı değil çnkü. Taze sıkılmış meyve suyuyla karıştırıp meyveli sodayı kendin yapabilirsin 🤗
Zeys Meduva meyvelinin hiç bir faydası yok şeker yükleme kendine ☺️sade Madensuyu günde 1 şişe tüketebilirsin mineraller açısından..ben Beypazarı içerdim hamileyken doğumdan sonra da devam ediyorum😊