Suheda28 En son kasım 15 de olmuştum daha 3 gün var adetime test yapsam çıkar mı?? Bide adet tarihlerim hep 5 6 gün oynardı sizce test yaptırmalı mıyım biraz daha beklemeli miyim🙂
Gozdeeb Suheda28 istersen yap. Ama negatif cikarsada uzulme. Cunku 5 6 gun oynuyormus. Bi tane erken gebelik bi tanede normal gebelik testi al. Pozitif cikarsada mutlaka kan testi ver canim emin olmak icin. Sevgiler😊
haziranin25i Suheda28 reglime 2 gün kala erken gebelik testi ile öğrendim.. Ama en doğrusu adet gününüz geçtiyse yapın negatif çıktığında ister istemez insan üzülüyor 🌸
Sabriyeusk Suheda28 ben de 2 gün varken yapmıştım pozitif gelmişti sonra hemen kan da vermiştim. Bence yap insan dayanamıyor :)
Fatma3334 Canım benimde son adet tarihim 15 kasım test yapıyorm negatif çıkıyor ama çok kötü mide bulantılarım var
Suheda28 Fatma3334 o zaman ben hiç yapmayayım hem belirtim yok hemde zaten geçerdi benim günüm biraz daha bekleyeyim🙂
Nefe_s94 Bende olmam gereken günde yaptim testi ve pozitif cikti erken gebelik testinden yapmistim ve cikmisti