Demiralpmoms Merinosunannesii ben ilk çocuk seçiyorum sonra trend ürünler sonra çocuk odası o şekilde girin
Demiralpmoms Pardon ya ekranda ekle diye seçenek vardı ekle deyınce eklemiyor anlamadım ki.. şimdide stokta yok diyor .
Demiralpmoms alenrenas1 ya benim sayfamda görünüyor ekle deyınce eklemiyor . Bence bugün sık sık girip bakın. Ben geçen hafta aldım gece 2 de stoga girdi
alenrenas1 Demiralpmoms hadi ya ben favorilerime eklemişim hergün bakıyorum ama bir türlü denk gelmedim 🙄
Demiralpmoms alenrenas1 valla bende hergun bakıyordum sayfayı açmamla önüme düşmesi bir oldu 🤭 Gece uyku tutmamasının faydasını gördüm ilk defa 😬
Demiralpmoms minikkkkkk ya geldi bitti yada gelecek anlamadım. Benim aldığım zamanda böyle hem görünüyordu hem stok yok dıyordu bence bugün takıp edın
minikkkkkk Merinosunannesii şahsen benim heveslerim var dis kasiyici oyuncak zurafasinida aldim peluşuda almak istiyorum
Merinosunannesii Gozdeeb bende aynı şeyi düşünüyorum ucuza değil 200 liraya kaç tane tulum zıbın alırım 😂😂
Merinosunannesii Demiralpmoms hayır yani birde oyuncak kıyafet beşik bebek arabası gibi genel ihtiyaçta değil bu yüzden dikkatimi çekti niye insanlar bu kadar alıyor bunu diye 😂