Sevda64 Kızlar isal oldum yasak var hastaneyede gidemiyorum şuan için çok sancım yok kusma flanda yok. Evde birşeyler yapsam geçermi acaba kahve üstüne limon sıkıp yedim.
Srhtzlyh Sevda64 biz küçükken evde biri ishal olduğunda annem pirinç pilavı yapardı iyi gelir diye. Belki seninde işine yarar geçmiş olsun😊
Guldem1 Sevda64 bi kase yoğurda 2 dolu kaşık nişasta karıştırın yiyin Allah’ın izniyle kısa sürede geçecektir. Bende çok işe yarıyor. Muz ve haşlanmış patateste yiyebilirsiniz
Yooop Sevda64 Icebilirsen acı Türk kahvesi iç ama demi çok olsun anneannem hep öyle yaptirirdi küçükken 🤷
Bilge_00 Bana en iyi gelen bir kahve limon iki bir kase yoğurta iki iç yemek kaşığı kuru çay koyup yiyordum hemen kesiyor demeyebilirsin patates haşla falan uzun iş
Rabiakoksal Sevda64 muz iyi gelir birde bir dilim limonu türk kahvesine batırıp yersen oda çabuk kesiyo isali
Rmeysa_1661 Sevda64 leblebi pirinç pilavı ama en kısa yoldan 1 2 tane patatesi yıka haşla ye fayda ediyor 😊
Minnaktospik Sevda64 yağsız yayla çorbası ve patates haşlaması tuz da koyup yiyorum hemen geçiyor 🤷🏻♀️ gecmis olsun canim