Tugce1803 Renasduygu daha dönmesi için erken zaten benim 32 de tersti 3 gün sonra gidicem doktora düzelmiş mi bakalım
Ftmm Renasduygu biz de 18.haftadan beri tersız canım simdi 26+1 haftalık olduk doktora pazartesi gidecegım ınsllah. Doktor doner dedi ınsllah donerler donmezse sezeryan dedi canım bana. Ters donmesi halinde hareketlerini az hissedersiniz korkmayın
imren91 Renasduygu Çok erken bunu demek için. 35 te benim de tersti. 36+3 te gittiğimde baş aşağı dönmüş.
Renasduygu Esila-ecrin doktor benim yapabileceğim bir durum olmadığını kendi kendine dönmesini beklememi söyledi ancak baskı ağrı yaratıyor ve açıkçası ona bir zarar gelmesinden korkuyorum
Esila-ecrin Renasduygu senin yapabileceğin birşey yok zaten bekleyeceksin bir sıkıntı olmaz da işte senin için biraz zor olur
Elfffcnnn28 Önemli olan doğum başladığındaki pozisyonu son bi kac gün kala dönenler bile oluyor panik yapmayın
Renasduygu Ftmm hareket takibini yapıyorum hiç bir problem yok fakat alt karına dönük olduğu çok belli ve aşırı baskı yaratıyor acısı da tatlısı da ayrı güzel onun sağlıklı ve rahat olması benim için en önemlisi 💫
Ftmm Renasduygu aynısını ben de yasıyorum canım cok sukur ıyı olsun da ama benim soyle bir durumum var 1 yasında kızım var hem kızıma hem ogluma bakabilmek ıcın normal dogum istiyorum ınsallah hayırlısı İle bakalım neler olacak
Ayseninkizi11 Renasduygu canım benimde bebeğim ters şuan 35 haftaligim doktorum 37 tekrar gel dedi eğer dönmezse sezeryana gün vereceğim dedim.
yelizozturkk Renasduygu benim de tersti, hatta baya paniklemiştim ama bi sonraki kontrolde dönmüştü. Kendi kendine dönecektir doğuma kadar yolu var yani. Endişe etmeyin :) hayırlısıyla gelsin inşallah
Gozdeeb Renasduygu ohooooo daha milyon kere doner bebeginizz. Dogumunuza daha varki hem. Ama 36 dan sonra donmesi beklenir