Busra8080 18+2 haftalık hamile çok kötü midem yanıyor 😣😣 bebegin saçı çıktığı için yanıyor diyolar ama daha erken degilmi benim bildigim son zamanlar bebegin saçı çıkar??🤔🤰
Egemm Busra8080 33+4 haftalıgım bende hergun her dk her saniye mide yanması varrrr😔cok kötü ya bilmiyorum ama ben bebeğin saç çıkmasından sanmıyorum
DidemVadatAkku Busra8080 asitli şeylerden uzak dur tuz tüketimini azalt hatta hiç tüketme ödem yapmasın diye ve soğan turp domates yeme o da asitlidir mideni daha çok yakar 😊
SedaOzbier Busra8080 ayyy ben neler çektim o yanmadan.. çok geçmiş olsun.. çikolatadan ve akşamları yemekten uzak dur.. akşam meyve bile yeme.. gün içerisinde de bana şırup vermişti doktorum onu içiyordum yemek öncesi.. çok zor çoook..
Egemm Busra8080 koca karıların uydurması işte eskilerden kaynanam da hep bana öyle der bebeğin cok saçlı ondan oluyomus
NaimeYilmaz Bebek buyuyor mideye baskı yapıor mide asıdı yukselıyor ... 33 haftalıgım hala yanıor 5.haftamda da yanıordu hormonlarda mıde asıdını azdırır. Saçla alakası yok .