Ebruuuylmz Hastane hakkında düşünceleriniz neler ? Muayne için oraya giden veya gidip de memnun kalmayan var mı aranızda
Ayferol0 Ebruuuylmz Ben ilk başlarda oraya gitmiştim doktorlar ilgili değil olumsuz bir şeyle de karşılaşmadım ama önermem yani imkanınız varsa şehir hastanesine gidin ben 2 aydır oraya gidiyorum çok memnunum ve Zübeyde hanım aşırı kalabalık oluyo çoğunlukla da suriyeli kaynıyor
Esoo0698 Ebruuuylmz Ben muayene için gidiyorum evet iki tane doktora gidiyordum biri yoksa öbürüne falan ben memnunundum ama artık riskli gebe olduğum için sadece riskli gebeliğe gidebiliyorum ve hiç memnun değilim. Doğumhanesine falan indirildim sancı odasında falan kaldım gördüğüm kadarıyla iyidi doktorlar nazik davranıyor doğumhanesinde sancı odasında falan. Ama polikinlik konusunda 2-3 doktor dışında iyi değil özellikle riskli gebe polikinliği hiç iyi değil.
Hanife_ikranuR Ebruuuylmz refakatci almiyomus ora heralde ya bi zamanlar zekai tahir gibi bizim bi gelin orda doğum etti minnet rica kaynanası kaldı yanında ordan biliyorum 9 ay önceydi dogumu
Ebruuuylmz Ayferol0 allaha şükür imkanımız var özelleri de araştırdım lokman hekim dışında uygun fiyat yok aşırı pahalı doğuran zaten biziz bir tek dikiş atıyorlar gereksiz pahalı geldiği için tercih etmiyorum özeli sami ukus beştepe ek hizmet binası çok iyi dediler ondan da ben memnun kalmadım bu 2m gebeliğim canım 😊
Bbcln2913 Bir kere gidip derdini anlattığın doktora tekrar randevu bulamamak çok sinir bozucu bir durum. Her seferinde başa satıyormuş gibi. Doktorlar ilgiliydi evet gebe polikinliğine sırayı zar zor bulduğum için şehir hastanesine gittim
Ruvus Ebruuuylmz Salim erkaya ama asistanları muayne ediyo kendisi olmuyo asistanlarından çok memnunum çok guzel ilgileniyolar
Ayferol0 Ebruuuylmz Bende aynı düşünüyorum özeller gereksiz pahalı sami ulusu da çok duydum ama odalar tek kişi değilmiş diye biliyorum o yüzden ben hiç düşünmedim 😊
Ruvus Ayferol0 Arkadaşım bir kaç ay önce sami ulusta doğum yaptı odası tek kişilikti bi araştır istersen😊😊
Ebruuuylmz Ruvus bende rahmi sinan karadeniz alıyorum sürekli kadın doğum 8 asistanları da çok ilgili memnunum ama doğum nasıl oluyor bilmiyorum malum korona felan
Ayferol0 Ruvus Aa öyle mi doğrudur tabi ben duyumdan öyle dedim ama teşekkürler 40+3 oldum şehir hastanesinden memnunum zaten evime de yakın 😊😊
Ayferol0 Ruvus Evet çok şükür azıcık kaldı sende bir çırpıda sona yaklaşırsın merak etme sağlıkla sıhhatle gelsinler inşallah 🤲🏻😊