Arelinannesii Kızlar 19 haftalik olduk şimdi ben ultrasona giriyorum oglum halay çekiyor ama ben hissetmiyorum 🤦♀️ iç karnım hiç yok karnım hemen çıkmıştı şuanda da epeey var . 5 kilo verdim hiç kilo almadım acaba ne zaman hissedicem ve siz ne zaman hissettiniz yada 19 hafta olup net hisseden var mı 😂
Ozge1708 Arelinannesii Bende 19+1 im bende pek bisey hissetmiyorum canm. Ne zaman hissedeceğim diye çok merak ediyorum.
Merinosunannesii Arelinannesii 19+4üm sonunda eşşek sıpası kızım akşam kendini belli etti 2 tekme vurdu annesine 🥰🥰
Beyza-nur21 Arelinannesii 17 de hisetmeye başladım 26 haftalık oldum dışardan aşırı derecede belli oluyor artık bazen öyle bı vuruyor şaşırıyoruz eşimle 🤭 karnında baya çıktı herkez diyor daha doğuma var niye bu kadar çıktı karnın diyip duruyorlar 😒
Merinosunannesii Arelinannesii insallah insallah kişiden kişiye göre değişiyor kimisi 17 18. Haftada hissediyor ilk gebelik oldugu halde kızlar da biraz geç belli edermiş kendini🤭🤭
Beyza-nur21 Arelinannesii sorma şimdi böylese 9 ayda ne yapacaksın diyorlar sanki benim elimde olan bisi sanırsınız
Zeehhrraa 14 haftalıgım 2.gebeligim oldugu için hissediyorum sanırım resmen elimi koyuyorum uzandıgım zaman altında çıkıntıları bile hissediyorum tabi içi karnım da geniş benim karnım pek çıkmaz 🥰
mrskement Bnde 16 haftaligim ilk gebeligim olduğu için hissetmiyorm galiba sürekli elim karnımda belki hissederim diye heyecanla hissedeceğim zamanı bekliyorm
koala06 Arelinannesii İlk gebeliğim. 17 de hissettim ilk şuan 21+2 yim baya baya artık net hissediyorum gece gündüz 🤭🤗😍
Basakgul Arelinannesii ilk gebelikte 20 de anca hissediliyormuş teyzemde öyle olmuştu doktor da öyle dedi :)
hazal544 Canım ben 19 haftayken karnım hiç yoktu, bebeği de hissetmiyodm ama bir iki haftaya hissedersin, canını sıkma
Tugceasel_ Arelinannesii ilk gebeliğim 18 haftadan beri hissediyorum şimdi 23+5 haftalığız hiç durmuyor kuzucum çok şükürler olsun ki tekmeler havada uçuyor