13Aea 21+3 normalde her gittigimde 3 gun geriden gözüküyordu bu ay 5 gun olduğunu soyledi dr ciddi degil ama takip edileceğini acilir veya kapanir dedi bi fark! Bu gibi bir durum yaşayan var mi? Ne yapmam gerekiyor?
Fatmamuduk 13Aea 2hafta gerilik olmadığı sürece sıkıntı yapmıyorlar canım, sen biraz daha vitaminli şeyler yemelisin, kaşar süt ceviz muz bebeği daha iyi beslermiş bana öyle söylediler 😊
esraizmirli 13Aea 5 gün sıkıntı değil canım benimki 2 hafta geriden geliyordu 20 haftalık olduk ultrasonda 22 gözüküyor yani farkım kapandı seninkide kapanır muz badem ceviz kaşar yoğurt falan ye ara öğünlerinde birde sade soda iç ben bunların çok faydasını gördüm
13Aea esraizmirli teşekkürler icime korku girdi denicem dediklerini, surekli bir kac gun geriden geliyor simdi acilma olunca diger ay umarim kapanir
esraizmirli 13Aea yap canım her gün düzenli ye bu dediklerimi fark kapanacaktır merak etme birazda beslenme ile alakalı ☺️
13Aea esraizmirli beslenme ile alakali olduğunu hic düşünmemiştim 3 hfta sonra tekra gidicem o zamana kadar hergun yicem dediklerini 🙏 umarim her sey yolunda gider