Tugbae Merhaba anneler bebekleriniz içüm tercih ettiniğiniz banyo havlusu bornoz vs markalari nelerdir emin olamıyorum yumuşaklıgından ve cildine zarar vermeyeceginden tavsiyleriniz nedir hangi markalari tercih ettiniz
ayseguler01 Tugbae kayınvalidem hediye almıştı trendyoldan markası Coco&Bamboo kesinlikle tavsiye ederim havlu seti yumuşacık yıkadım yine kaybetmedi yumuşaklığını https://hizliresim.com/t7fQw5
Tugbae Beril_ ben aldim az önce bir arkadaşimizin bahsettiği coco&bamboo markasindan fiyat performans açısından olumluydu diğer yorumlarida
Tugbae ayseguler01 yorumunuzu gördükten sonra ürüne bende baktım ve hep olumlu yorumlari vardi fiyat performans olarak az önce sipariş verdim bende sizinkisinden 😀
ayseguler01 Tugbae hayırlı olsun canım gerçekten fiyatı yapısı çok iyi güzel günlerde kullanalım inşallah ☺🙏
Karsesi Tugbae e bebekten aldım bebekevi marka, bir yüzü müslin diğer yüzü havlu yumuşacık gayet güzel
Gozdeeb Tugbae ben organikkid in markasini kullaniyorum cokta memnunum. Organik pamuklu herseyi ve uygun fiyatli. Kiyafetleride guzeldir. Sitesinden bakabilirsiniz
Nurr24 Tugbae ya evet bende gittiğimde çoğu hep sertti onlar hoşuma gitmedi sonra didikliye didikliye buldum organik pamuk etiketliydi hoştu gayet yumuşacıktı nette de baktm yoktu sitesinde