Emine_yksr Yigit2015 anneme de 2000 yılında kiz demişlerdi ama erkek oldu o zamanla simdi bir degil ondan soruyorum 🤭😁
Mervee88 mom6565 16da gittiğimde uyuyordu göstermedi sonra 21de gittim zaten o da detaylı ultrasondu😊
Betul21 Raiinnboww valla benim eltimde 9 ayı bitirip doğurana kadar kız diye biliyodu sonra doğumda erkek olduğunu öğrenince şoka girip bayılmış hatta 😃😃bende oyuzden çok korkuyodum ilk hamileligmde başıma gelir diye sonra benim kız dedi kız oldu bu ikinci hamileligm önce kız sonra erkek dedi geçen gittim yine erkek dedi bunda bende emin deglm bakalm nasip 😄
Sevgi62 Raiinnboww ben 🖐🏻 13.haftada kız büyük ihtimal dedi kendi doktorum . Bi kaç gün sonra bir şey testi için devlete gittim oradaki doktor da kıza çok benziyor dedi .. sonra 14 . Haftada tekrar gittim yüzde yüz erkek dedi doktorum 😂
Sevgi62 Bubuseli iyi yapmış bence doktor 😂 değişebiliyor bacak arası tam 14 . Hafta da net bişey söylüyorlar . Bana 13 de kız dedi 14 de yüzde yüz erkek dedi . İnsan ister istemez Bağlanıyor ilk tahmine
Bir_prensesannesi58 Yigit2015 Aaa daha yeniymiş olay. Detayli ultrasona girmiş mi acaba. Ay gerçekten insan hem şok olur hemde kariştirdilar mi diye düşünürde yani ☺️Sağlıcakla büyüsün 🤲
Cansuyrm35 Raiinnboww aaaa aynı şeyi yaşayan ne kadar çok kişi varmış 🙈 12. haftada doktor kız gibi görünüyor demişti, 14. Haftada kesin olarak erkek olduğunu öğrendik 💙
Hazan_yeli25 Bn 15+4 haftaligim hala öğrenemedim bir ay sora dedi doktor maşallah millet on iki on üçte öğrenmiş .🧐erkn öğrenip sonradan değişme ihtimali ne karşı sabredip kesin öğreneyim bnde yapacak bişey yok on beş ocak civarı anca ogrenicem .