Fatmaerarslan Merhabalar güzel günler diliyorum 13 haftalık gebeyim çatlak tedavisine ne zaman başlamalıyım ve kullandığınız iyi ürünleri benimle paylaşırmışsınız kuru bir cildim var yağ veya krem hangisi en iyidir🥰
Duyguff Fatmaerarslan merhabalar bende 13 haftalık gebeyim ben şu an palmer’s kullanıyorum çok yatkınım çatlağa çünkü ne kadar erken o kadar iyi🤗 bir de lierac çok öneriyorlar ikisini de aldım palmer’s başladım kokusu da fena değil 😇
Minneee Fatmaerarslan Palmers ve dahi bir sürü şey kullanmama rağmen çatladım. İlk zamanlar burts bees mama bees kullandım. Sonra pandemiden dolayı piyasada bulamadım. Eğer kullanabilseydim engellerdi diye düşünüyorum çünkü sürünce cildimin esnediğini net bir şekilde hissediyordum. Araştırmanızı tavsiye ederim bu kremi.
bukabu Minneee kacıncı haftada catladınız bende catlamaya cok elverişliyim henüz catlamadm ama umudum az :(
Minneee bukabu İlk çatlağı gördüğümde yanlış hatırlamıyorsam 28. haftamdaydım ama karayolları haritasına dönüşüm 32 sonrası oldu.
bukabu Minneee sarı kantoron yağı oluşmuş çatlakların görünümünü azaltıyormuş denemekte fayda olabilir eğer duymadıysanız🙏🏻 Olsun anneliğim nişanesi diyelim❤️