Duyguff Zhrftm benimkide göstermedi ama doktorumuz kıza benziyor dedi 2 hafta sonra tekrar kontrolüm var bakalım gösterecek mi🙈
Busracobann Zhrftm benim 7 haftalıkken 3 gün geriydi ama 11 de gittim 2 gün ileri dedi düzelir inşallah korkma daha küçük oldukları için öyle çıkıyor ultrasonda
Mom86 Duyguff hadi hayırlısı olsun cnm benim 1 kızım.var buda 2 ci prensesim olacak Allah’ın izniyle ama.detaylida tam görmeden ben keisn diyemem ua
Busracobann 23 Eylül canım son adet tarihim doktirum daha küçük tahminde bulunmak için dedi bu hafta tekrar gideceğim bakalım ultrasona alırsa inşallah bişey söyler
Alyamm_ Zhrftm ilk mi senin ☺️ Bende çok merak yok cinsiyetle ilgili ama hayırlısı olsun ilkte bende çok merak ederdim kız olsun diye hep dua ederdim 2 yaşında 1 kızım var ama bu kez öyle olmadı 16. haftaya kadar gitmeyeceğim kontrole henuz 11+5 iz ☺️
Busracobann Zhrftm aslında ben bacak arasını net gördüm bı cikinti vardı ama doktorum bı topluk var ama kız erkek diyemem dedi kızım da da topluk var demişti 19 haftada öğrendim kızım olacagini inşallah bu o haftalara kalmaz
Zhrftm Busracobann hii sağlıklı olsunlarda gunlerin önemi yok 😁🙈 bakalim.bu gidişimde bir sorun cikmaz insallah