Sunu Ben ilk oğlumu 32. haftada doğurdum ve şimdi 10haftalık hamileyim. En büyük tedirginliğim bu çocuğumunda erken doğması. Herkes birinci erkense buda erken doğar diyorlar. Sizcede öyle mi? Aksini yaşayan var mı?
Maliefem Sunu benimde aynı şekilde oldu uyurken suyum geldi aniden sezeryan oldum 7 yol önce şimdi normal olcam inşallah
MucizemE Sunu geçmiş olsun inşallah bu zamanında gelir ama sanmıyorum ikincisinin de aynı zaman da olacağını onda olmuş. Bunda olmaya bilir her zaman aynı olur diye birşey Yok sıkma canını dua et bol bol
Maliefem Sunu inşallah bende 30. Haftamda erken Doğum riskim vardı rahim ağzı kısalığım varmış 3 hafta yaptım şimdi 3 haftadadır da ayaktayım yürüyüşlerimi bile yapıyorum hala gelsin bile istiyorum artık🙂 ama gelmiyor k
Maliefem Sunu inşallh 30. Haftamızda ciğer geliştirici iğne vurulmuştuk 2 kiloyduk perşembe kontrolümü var 6 hafta geçti aradan kaç kilo dur bakalım 🤗🤗🤗
Happypregnat Bende ilkini 20+5 de kaybettim erken doğumla bunda da korkuyorum doktor 4.5 santim dedi rahim kısalığı yok dedi dikiş önermedi insaah vakitli doğar ..ilki tüp bebekti ve bu doğal yolla hemen sonra mucize dua edin bana nolyr