sinefil Merhabalar 🌺 12 haftalık hamileyim. Birkaç haftadır uyku problemi yaşıyorum. Hamilelerin rahatlıkla kullanabileceği uyku yapan, rahatlatan bildiğiniz bitki çayları var mı acaba? Ve bu problemi yaşayanlar nasıl çözümler buldunuz merak ediyorum.
Aselminaaa sinefil cay konusunu doktoruna sorsan daha iyi edersin cnm burda onerileri dinleyip icme herkezin vucut yapisi farklidir nefes egzersizleri yap meditasyon yap cok iyi gelicek
KaanErkan-mom sinefil ben de 35 haftalığım. 1 haftadır huzursuz bacak sendromu ortaya çıktı kesinlikle uykuya dalamıyorum 🤦🏻♀️ Gece uyku yok ayaklarımı hareket ettirip duruyorum koparıp atasım geliyor artık. Bu gece kolonya sürdüm bütün bacağıma. Biraz daha iyi uyuyabildim 😓
sinefil Aselminaaa Zaten önerileri doktoruma sorup öyle içeceğim körü körüne birşey kullanmam asla ☺️ teşekkür ederim 🌺
SB_ Ben bulantı için PRİLAM kullanıyorum ve tabiki bunu doktorum verdi bana aynı zamanda çok güzel uyku yapıyor akşam yatmadan 2 tane içiyorum aralıksız uyuyorum Aynı zamanda arkadaşlarımda var gebe olan ve onlarda aynı şekilde kullanıyor ve etkisini görüyor [!🙂
sinefil SB_ Bulantım olsaydı sorardim doktoruma ama hiç yok ki yine de sadece uyku için kullanabilir miyim sorayım teşekkür ederim 🌺